Summa sidvisningar

söndag 31 juli 2011

Dag 191

Då hade vi söndag å en ny vecka börjar =) Det var en rolig upplevelse å väga å mäta sig men d tar vi i slutet =)
Idag har d bara slappats ala GRANDE! Sov till halv 12, läste lite i sängen, tog en ströpromenad med jycken samt njutit i soffan =)
Lär inte hända så mycket produktivt idag har jag bestämt mig men det kommer bli en långpromenad till Råå å sen hem igen har jag bestämt mig för nåt måste jag göra =)

Matmässigt så skiter vi allt vad regler heter idag =) Började med en frulle som såg ut som vanligt:
En kopp te med en skål special K å mjölk samt 2 knäcke med ost å gurka =) Mätte som sagt ingenting så idag blir d inga poäng, jag har bestämt att idag finns d inga kalorier *hihi*
Nu vankas d snart middag å d kommer bli MAX =)

Gott ska d bli! Once in a blue moon så tar vi lyxen som heter MAX, hemkörning (man kan nog inte bli latare....) Så snart kommer d en bil med vår mat =) För mig blir d Max crunchy nacho med pommes å en extra cheeseburgare samt mineralvatten till det, hade kunnat ta cola men var inte sugen på d idag av nån anledning.... Så då tar jag hellre vatten (hade jag sett mig sj skriva detta för 191 dagar sedan hade jag fan inte trott mina ögon, vatten har aldrig varit mitt förstahandsval som måltidsdryck men men, man lever å lär) Så d ska bli gott å efter d ska jag va lite nyttig så tröstar mig med d =)

Träningsmässigt så ska jag å Morgan knata till Råå å hem igen nu ikväll så d lär bli ca 2 timmars promenad å kommer ge mig 12 bonuspoäng så d känns skönt =) Känns som de bonuspoäng kommer att förbrukas direkt så jag lägger inte till dem till veckans förbrukning utan ser d som plus minu noll.

Totalt: 24+ poäng =)
Tränat: 12 bonuspoäng
Bonuspoäng att utnyttja denna vecka: 0 st

Då tar vi veckans resultat =)

Vikt: 96,1 kg
Minskat: 1,8 kg
Minskat totalt: 18,1 kg

Mått i midja: 114 cm
Minskat: 2,5 cm denna vecka
Minskat totalt: 15,5 cm

Kvar till delmål 4, väga 90 kg: 6,1 kg
Kvar till delmål 5, väga 83 kg: 13,1 kg

Riktigt glad över resultaten =) E alltid d roliga med mensen att få väga sig å mäta sig när den e över för d säger alltid *POFF* med höga siffror men samtidigt så beror ju d på att jag väntar oftast 2 veckor än d vanliga 1 vecka med vägning å mätning =)
Jag hade dock hoppats att vikten skulle vart minst 0.5 kg mindre än d var då jag vägde mig för min förhoppning e att väga 90 tills skolan börjar men samtidigt så tänker jag realistiskt att d får ta den tid d tar å går d så går d. Hade jag haft möjligheten å träna mer än jag kan just nu, jag har varken tiden eller energin tycker jag å jag vill inget hellre än att börja med vattengympa på Filborna!!! Men d kostar som sagt å därför måste jag vänta tills slutet av augusti innan jag kan köpa kort för det å som jag längtar! Så får jag igång med lite mer ansträngande träning utöver mina promenader så vet jag att vikten kommer sätta fart neråt igen =)

Ha d göttigast alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar