Summa sidvisningar

fredag 29 juli 2011

Dag 189

Då hade vi ääääääntligen fredag =) Älskar flextid så idag tog jag mig en sovmorgon å började kl 10 samt tog ut det jag jobbat in under veckan så istället för 8 timmar så blev d 6 å därmed slutade jag 16 =)
Hann jobba ifatt mig men hann inte med allt jag hade satt mig för å göra idag. Bestämde att detta skulle avverkas under dagen:
En rejäl hög kan man säga.... Hann med nääääästan allt, tror där endast var en fjärdedel kvar när jag valde att avsluta för dagen å d viktigaste blev i alla fall gjort =)
En hel del arbete skulle göras i d underbara faktureringssystemet TDX:
Tog sig en hel del tid å lära sig detta helvetet men nu så går d =)
En daglig uppgift är att räkna samman chaufförernas stopplappar, stopplappen är en lapp med alla viktintervaller där chaufförerna fyller i hur många kolli i en viss viktklass de kört. De fuskar som satan men just på stopplappen har jag inte en chans å se om de fuskar, bara på deras fraktsedlar som jag registrerar men då vet jag inte vem som kört vad eller vilken fraktsedel som tillhör vilken stopplapp så d får va så.... Jag gillade speciellt då samma chaffis envisades å göra så här på sina stopplappar:
E d så jävla svårt å räkna samman sj å skriva totalsumman???? D roliga är att där finns även en dator ute i deras bod där de lämnar sina papper där de kan fylla i all info som jag får handskrivet på stopplapp, men gör de det på datorn så hamnar d direkt i systemet å jag slipper sitta å räkna samman totalsumman å sen lägga in d i TDX..... Här har chaffisen kört galgar med kläder, det e också rätt intressant, vi e mitt i sommaren å jag räknar i kartong efter kartong å galge efter galge med.... VINTERKLÄDER! Såg 4 ställningar med snygga vinterjackor idag på terminalen =) Ser lovande ut inför hösten å klädfronten!
Efter jobb så var jag helt slut men, vem kan va deppig å seg å trött när man får komma hem till detta:
SNUTT!!!!!!! D har blivit rutin att jag alltid ska komma å mysa med skruttungen i sängen innan jag får sätta mig i soffan, snålar jag med uppmärksamheten så ligger han å piper bredvid i soffan å bokstavligt talat kräver min uppmärksamhet =)

Matmässigt har d gått bra idag, började dagen med en latte på Espresso House (d e ju fredag!) för 2 poäng samt frulle blev d gamla vanliga, special K med mjölk för 4 poäng.
Dagens lunch blev gårdagens middag, ytterfilé med potatis för 6 poäng å kvällens middag blev faktiskt samma sak, orka inte laga mat så värmde rester:
Tog mindre kött nu ikväll så detta blev 5,5 poäng å hittills idag har jag 17,5 poäng å nu ikväll så blir d en kopp te för 0,5 poäng, körsbär för 2 poäng samt en bit choklad för 3 poäng som ger mig en totalsumma på 23 poäng för idag å jag spar därmed 1 poäng till mina bonusar =)
Dock så var d liiiiiiiiiiite frestande på jobbet idag.... På bordet som står mitt i rummet på kontoret står nämligen:

Men d har gått en vecka med denna burken på kontoret å d e fritt fram å ta men nej, inte än =) kanske sista arbetsdagen om där finns kvar =)

Motionsmässigt har d endast blivit min vardagsmotion på 2 bonuspoäng samt det bonuspoänget jag spar från maten men jag ska faktiskt ta en runda med jycken nu så jag ska faktiskt försöka mig på en 20 min promenix som ger mig 2 bonuspoäng å därmed en totalsumma på 5 bonuspoäng för idag vilket känns ypperligt bra =)

Totalt: 23 poäng
Tränat: 4 bonuspoäng
Bonuspoäng att utnyttja denna vecka: 25 st

Tooodalooooooo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar