Summa sidvisningar

lördag 9 juli 2011

Dag 169

Lördag idag då, inte mycket till vilodag för min del dock.... Vi vaknade alla vid 10 tiden för å bege oss mot Landskrona för å möta gamla vänner i hundrastgården, dock så kom inte vår guest of honor pga tågstrul vilket va synd =( Men men, Morgan busade med en massa andra kompisar istället =) Man kunde nästan se hur han njöt trots d va ganska varmt. Dock fläktade det skönt i rastgården så jag tror d va pga d samt allt vatten vi läskade honom med som gjorde att han orka busa så som han gjorde =)
Busfröet på G!
Utöver detta så bestämdes det att folket i rastgården ville bada med jyckarna så vi valde Rydebäck då vi var bilburna dock så följde inte jag med, jag hade en massa tråkigt jobb osm vänta hemma... Städning =( Så medans jag feja å dona så bada husse å Morgan =)

Matmässigt har d gått bra, började dagen med en frulle på special K med mjölk för 4 poäng, lunchen blev min älskade varmrökta lax med min egna gravade laxsås samt potäter:
Denna portion blev 7 poäng =) Kvällens middag blev en gammal klassiker som aldrig kommer sluta vara god:
KORVSTROGANOFF! Mätte inte denna portionen men jag uppskattar den till 7 poäng.
Under dagen har d även blivit en bit choklad för 3 poäng å därmed har jag 21 poäng å med tanke på hur duktig jag har varit så säger jag bara såhär:
SKÅL! Ett glas rosé e jag väl värd tycker jag =) Detta glaset blir 3 poäng å jag vet d kommer bli ett till (sen e d slut nämligen hehe) så 6 poäng för vinet som ger mig 27 poäng för dagen å därmed utnyttjar jag av mina bonuspoäng =)

Jag har som sagt städat idag för fulla muggar! Även bäddat rent i sängen, dammat samt tvättat ett berg med tvätt! Uppskattar att jag städat ihop 6 bonuspoäng idag som jag utnyttjar 3 av för å täcka kvällens vinkonsumtion, tror även d kommer bli en bit choklad för 3 poäng så därmed utnyttjar jag alla bonusar jag tjänat in idag =)

Totalt: 24 poäng (kompenserat)
Tränat: 6 bonuspoäng
Bonuspoäng att utnyttja denna vecka: 6 st

Tjingelingen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar