Summa sidvisningar

måndag 4 juli 2011

Dag 164

Gooooooooooooooood må¨ndag på eder alla =) Trodde aldrig att en måndag kunde börja med så mycket energi, glädje å allmänt feel good-feeling. Mycket beror på alla härliga själar som jag har privilegiet att ha i mitt liv!
Idag tänker jag faktiskt ägna en stor dos av bloggen åt en av mina goda vänner fröken Monica Svensson! Denna söta varelse hade nämligen köpt en present till mig, en present för å fira att jag tappat 25% av min övervikt å efter många om å men så fick jag den idag av henne då vi sammanstrålade på centralen:
Min goaste Monc hade köpt ett par hantlar åt mig =) Inga body buildershanltar men jag blev så oerhört glad! Hon tyckte nämligen att mina egna, hemmagjorda cola flaskor med vatten i var lite mesiga å efter att ha burit hem dessa hantlar måste jag bara hålla med *haha* Jag sa tack då å jag säger det en gång till Monica, TACK!!!!!
Monica har alltid varit min vapendragare mot dallret kring midjan, vi har hittat på det ena efter det andra å jag tror inte nån annan kommer i närheten av vår passion under boxpass *haha* Nej du söta Monica, du e en så underbar person, du e rakt på sak, säger vad du tycker å tänker, du har ett stort hjärta, omtänksam å har världens underbaraste humor. Inte minst älskar jag dig för att du har lika bitter å elak humor som jag själv har =) Ditt stöd å dina fina ord har hjälpt mig nåt så oerhört alla gånger då livet suger för mig å jag vill bara att du ska veta hur mycket jag uppskattar dig å jag e evigt tacksam att jag har privilegiet att ha dig som min vän. LOVE YA!

Så då fortsätter vi med maten för idag då, frulle blev special K med mjölk för 4 poäng, en banan för 1 poäng. Lunchen blev makrill i tomat med potatis för 5 poäng å nu ikväll blev d en middag bestående av:
Ris å mango chutney kyckling =) Ser väldigt mycket ut ser jag nu... Hmm, beror nog på att jag la riset å kyllingen ovanpå alla mina grönsaker. Salladen idag bestod av kokta morötter, lite gurka å babyspenat. Sen i själva mango chutney kycklingen finns redan lök å paprika, ca 160 g kokt ris, kyckling å lite sås. Detta blev 7 poäng totalt å gott, lite svagt i smaken men d beror på att jag tog genvägar å orka inte steka grönsakerna som skulle i formen innan =)
Som kvällsfika blev d en kopp te och:
En portion viktväktarcheesecake =) På toppen blev d färska, svenska hubbabubbar! Med min kopp te blev detta 6 poäng vilket ger mig 23 poäng för idag så jag spar 1 poäng till mina bonuspoäng.

Dagens träning har bara blivit vardagsmotionen som blev mina vanliga 3 bonuspoäng till å från jobb, inklusive d jag spar från maten så blir d 4 bonuspoäng som jag kan dra av från mina 15 jag har att tjäna in denna veckan.

Totalt: 23 poäng
Tränat: 3 bonuspoäng
Bonuspoäng att utnyttja denna vecka: -11 st

Hopp å hepp!

2 kommentarer:

  1. Du är ju helt underbar! Det avr det finaste nån sagt om mig nånsin. Det gjorde min dag igår, lätt (som var rätt jävlig i övrigt). Märker du hur jag börjar komma fatt i din blogg? :) Och vad skoj det är att se alla sommarbilder. Särskilt eftersom det är strålande sol idag och det känns nästan som om vintern är på väg bort. Yeay!

    SvaraRadera
  2. haha varsågod, talar bara sanning i denna blogg =)Var tvungen å skriva lite om dig efter din fina present för jag blev så oerhört glad å e det fortfarande. Dock varit dålig på att använda dem på d senaste men igår åkte dem fram efter en stunds semester i garderoben å d va skönt!

    SvaraRadera