Summa sidvisningar

fredag 22 juli 2011

Dag 182

Då hade vi fredag å idag har d varit en mörk dag.... Det började helt OK, hade en väldigt lugn dag på jobb för en gångs skull men sen så ändrades saker å ting... Hemskheterna i Oslo skakade om en rejält men nu känns d bättre då jag fått tag i alla nära å kära däruppe å alla mår bra så jag kommer kunna sova gott i natt i alla fall. Det e mer än vad jag kan säga för alla drabbade i Oslo å Utöya.... Känns fortfarande helt jävla overkligt å d jag känner mest nu e ilska å sorg men även en vilja att få veta varför???? Samt hur många som fått sätta livet till, uppgifterna har varierat så oerhört så man vet inte vad man ska tro längre.
Har tänt lite ljus å skickar alla mina tankar till Oslo just....
Utöver detta tragiska har jag varit å handlat med mamma inför veckan samt jag fått lite nya blommor på verandan då en kruka strukit med i värmen =) Snäll mamma har jag, men så e d!

Matmässigt har d gått bra idag, dagens frulle började med en portion special K med mjölk för 4 poäng.
Lunchen blev gårdagens middag, mango chutneykyckling med lite grönsaker å potatis för 7 poäng och nu ikväll blev d en middag bestående av:
Stekt ytterfilé med rostade potatisar i ugnen =) Till detta en grönsallad å d smaka mumma kan jag tala om! Denna portionen blev 6 poäng å därmed har jag 17 poäng so far idag så nu ikväll blir d en kvällsfika bestående av lite körsbär, en kopp te samt lite chokelad för 6 poäng å därmed får jag en slutsumma på 23 poäng idag =)

Dagens motion har bara blivit min vardagsmotion för 2 bonuspoäng, men i morrn blir d ordning å reda då jag ska cykla på Hven med goa vänner =) Ser vi verkligen fram emot!
Inklusive d poänget jag spar från maten så har jag 3 bonuspoäng för idag =)

Totalt: 23 poäng
Tränat: 2 bonuspoäng
Bonuspoäng att utnyttja denna vecka: 1 st

Farewell

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar