Summa sidvisningar

lördag 2 juli 2011

Dag 160

Så då hade vi torsdag å dag 160! Wow.... Känns lite overkligt att jag klarat mig 160 dagar med detta å 15 kg minus som resultat, å det e inte ens jobbigt! Känns som vardag å saknar inte mitt gamla liv alls, mår så jävla mycket bättre numera! Håller verkligen med en god vän å före detta kollega vid namn Chris som också kämpar att detta e en livstilsänding, inte bantning å han har så rätt! Blir alltid lika glad å peppad då jag läser om hans bravader samt framsteg, han e vekligen grymt duktig!
Dagen på jobbet flöt på bra å det känns bara bättre å bättre, dock gillar jag inte riktigt snubben jag ska jobba för å därmed han som visar mig... Kan itne riktigt sätta fingret på d men ja, han e snäll, trevlig osv, inte så att han e ett rövhål men ja... Han påminner om en jag kännt en gång å ja... *hehe* en lite patetisk person som inte verkar ha mycket till liv trots denna snubben e gift med ett barn så ja.... Verkar inte hända så mycket i hans liv å hans jobb e nog d mest spännande han har å därmed tycker jag d blir lite sorgligt. Ska bli skönt att få jobba självständigt snart så jag får göra saker på mitt sätt =)

Matmässigt var d en bra dag, åter igen =) Frulle blev makrill i tomat med 4 knäcke, lunchen blev gårdagens middag nämligen lax med mango chutneysås för 7 poäng å när man kom hem så blev kvällens middag det sista av min soppa som fanns kvar =)
Samma sak här, glömde ta bild så ta bort knäckebrödet så stämmer det =) Detta blev 7 poäng så totalt so far för denna dag blev det 19 poäng å som kvällsfika blev d resten av mitt choklad för 4 poåäng å därmed en totalsumma på 23 poäng å spar 1.

Träningsmässigt blev d bara min vardagsmotion för 3 bonuspoäng å tillsammans med det poäng jag spar från dagens matintag så blev d 4 =)

Totalt: 23 poäng
Tränat: 3 bonuspoäng
Bonuspoäng intjänade denna vecka: 22 st

Adios!

3 kommentarer:

  1. Hoppas den här mannen du jobbar FÖR läser din blogg... Hahahahahaha.

    SvaraRadera
  2. Förresten, om jag skriver nåt så får du ett meddelande om det va? Finns det nåt sätt jag kan få ett meddelande ifall du har svarat på det jag skriver? Nu får jag försöka komma ihåg vilken dag jkag skrivit på och gå in och kolla nån dag senare. Opraktiskt!

    SvaraRadera
  3. Jag vet inte hur d funkar, har förvånansvärt lite kontroll över min blogg.... Ska ta mig i kragen :) Jo får hoppas han inte läser bloggen =) Nej men ibland måste sanningen ut, även om jag inte alltid e så snäll vilket jag dock försökte va här...

    SvaraRadera