Summa sidvisningar

lördag 23 juli 2011

Dag 183

Då var d lördag å denna dagen börjades med ett besök hos optikern tillsammans med brodern å modern å till slut blev valet:
Så detta fick d bli, cp belysning i butiken så ja... Ser lite full ut men d e jag också... Går på starka doser citodon för underbart kvinnoproblem som yttrar sig en gång i månaden... Så jag har gått runt med ett sånt där lagom stort huvud å kännt mig småfull, en väldigt skum känsla å smått obehaglig men jag känner ingen smärta så d tar väl ut varandra....
Efter optikern var d meningen jag skulle till Hven med Emma, Kristin å Monica för å cykla å grilla men vädret ville annorlunda å de andra hade åkt dit tidigare å när jag va klar hos optikern hade de valt å åka hem så jag åkte hem för å packa mat för kvällen å sen återsamlades vi alla hos Emma för å grilla samt kolla film =)
Niklas grillar i regnet =)
Tyson håller koll så inget farligt händer =)


Jag fick ett nytt skal till min telefon =)
RETRO =)
Resten av kvällen i bilder:

Matmässigt har d gått bra idag, började med en frulle bestående av en skål special K med mjölk samt en kopp te för 5 poäng, i Helsingborg bjöd mamma på en espresso house latte för 2 poäng å senare när jag kom hem så blev d en lätt lunch bestående av 4 knäcke med makrill i tomat för 5 poäng.
Hos Emma hade jag med mig ytterfilén från igår samt potatis som jag rostade i ugnen hos Emma:
Potatisen var inte klar då bilden togs... Men en grönsallad till å detta blev 6 poäng å väldigt gott =)
Kvällens efterrätt blev:
Hubbabubbar å körsbär för 2 poäng =) Hittills idag har jag 20 poäng å nu ikväll blir d en kopp te samt lite choklad för 4 poäng å därmed full pott på 24 poäng för idag =)

Motionsmässigt har jag inte vart så duktig som jag ahde hoppats på.... Dock så bestämde jag mig för att hoppa av bussen ett par håålplatser innan Emma så jag fick mig en rask promenad på 30 min i alla fall =) Dock lyckades jag tajma d hela till regn.... Men men, tillsammans med lite andra promenader som jag tog i Helsingborg så har jag 4 bonuspoäng för idag =) Så inte helt fel men ja, lite besviken att jag inte fick cyklat men med tanke på att kvinnoskit kom i morse så var d kanske lika bra....

Totalt: 24 poäng
Tränat: 4 bonuspoäng
Bonuspoäng att utnyttja denna vecka: 5 st

Tjingeling

4 kommentarer:

  1. Va liten du är nu!
    Och jag bara älskar skalet till din mobil! Var hittar man ett sånt? Är ju skitsnyggt :)

    SvaraRadera
  2. Hehe tack =) Skalet hitta jag på en hemsida som heter http://fyndiq.se/elektronik/iphone-ipad/kassettskal-iphone-4-flera-farger/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=FB.retrokassetband
    Finns på sista sidan, sida 5 =)

    SvaraRadera
  3. Oooh, tack :) Synd att jag har den tidigare versionen av iPhone bara...brukar inte finnas så många roliga skal till den. Men jag ska helt klart kolla. Tack!

    SvaraRadera
  4. Jo håller med å därför blev jag glad jag hitta detta skalet tillmin iPhone 3GS :)

    SvaraRadera