Summa sidvisningar

fredag 15 juli 2011

Dag 175

Fredag, äntligen fredag! Idag var d faktiskt en bra dag på jobb, hade ett bra samtal med en man som jobbar på en annan avdelning å han har gått samma utbildning som jag går just nu å han sa en sak: akta dig för att hamna på en lastbilscentral! Flyget å sjön, där finns de riktiga utmaningarna och det är där chansen för ett stimulerande arbete finns samt folk som e villiga att ta tillvara på din kompetens. Jag måste erkänna att trots alla e super trevliga så är själva jobbet inte direkt vad vi pluggat till, titeln stämmer men det e också det enda å jag märker det mer å mer. Detta e en ovärderlig erfarenhet som jag e djupt tacksam för men jag ahr sagt d från första början då jag påbörjade min utbildning att jag absolut inte vill jobba inom väg, min första orsak var att där e officiella transportspråket tyska å d gillar vi inte.... Nu vet jag ju mer å nej, det e inget för mig.... Jag vill vara inom flyg eller sjö, e där min passion ligger =)
Pratade vidare under dagen med samma kollega som innan å jag fick sagt allt jag oroar mig för att jag skapar mer problem för dem än vad jag hjälper, hur kass jag känner mig, kan inget, frågar om allt å han sa bara: ja asså, vi vill ju inte belasta dig med mer än vi måste för det e inte lätt att vara vikarie för det han du jobbar för gör för han har en gång haft en tjänst som idag e uppdelat på 3 personer å han har fortfarande kvar lite här å där så d blir rörigt.
Kändes så skönt att få höra, var precis vad jag behövde för att orka vidare =)
Dagen har i stort sett sett ut så här:
Dagens skörd som ska gås igenom...
Papper, papper, papper.... Så här ser d ut efter första sorteringen.... Om inget annat så ser jag viktig ut =)
Så här många fraktsedlar har jag knappat in i datorn idag.... Tack å lov för min lilla scanner =)

Matmässigt har d gått bra, frulle blev företagets frulle =) 2 grova bullar med skinka å gurka:
5 poäng blev detta samt att min lunch senare blev makrill i tomat med potatis för 5 poäng.
Nu ikväll blev kvällens middag:
Varmrökt lax med potatis rostade i ugnen, kokta morötter samt sallad =) Mycket gott å 6 poäng för denna portion. Under dagen har d även blivit en bit choklad för 3 poäng vilket ger mig 19 poäng so far idag så nu ikväll blir d lite choklad samt mina älskade körsbär för 5 poäng så det blir full pott för idag =) Kommer även utnyttja lite bonuspoäng tänkte jag, 5 st.

Träningsmässigt e d som vanligt, endast min vardagsmotion för 3 bonuspoäng men nu e helgen här vilket ger mig möjlighet att at igen allt jag inte orkat under veckan så d ska bli skönt =)

Totalt: 24 poäng
Tränat: 3 bonuspoäng
Bonuspoäng att utnyttja denna vecka: 16 st

Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar