Summa sidvisningar

söndag 17 juli 2011

Dag 177

Då vart d söndag å en ny vecka börjar, hoppas innerligt att denna veckan kommer bli lättare än alla andra =( Haft lite val å kval denna dagen.... Fick veta att skolan börjar igen den 22 augusti å jag jobbar tills den 25.... Kul... Hur fan jag ska lösa detta blir en fin gåta, vill ju inte sätta AKKA i skiten men samtidigt så visste jag ju inte detta då jag tackade ja, dock hade jag tackat ja oavsett eftersom jag va såpass desperat efter ett jobb... Får se hur jag gör, d kliar i kroppen att få mitt schema så jag kan få se hur just den veckan ser ut! Om det nu e som d brukar vara så har jag tur e där i alla fall en eller två dagar som e lektionsfria å dom kan jag ju jobba då... Sen beror d på vilka lektioner vi har de andra dagarna, hur pass viktiga de är osv för nu känns d som allvaret börjar, det e vårt sista år på utbildningen å jag vill missa så lite som möjligt, speciellt logistiken... USCH, hemska ämne men nödvändigt å där vill jag inte va borta mer än absolut nödvändigt eftersom d e så jäkla krångligt.... Fattar fortfarande inte att jag fick G på den första logistiktentan... Claes måste vart full då han rätta min... jaja, time will tell hur d går, har lite mer tid att fundera på.
Annars har d inte hänt så mycket idag, mest slappat hemma, kört en maskin tvätt samt en maskin disk. Har haft en hund som fortfarande saknar mig mycket... Han har aldrig vart så busig med mig, e husse som står för busandet å med mig myser han mer men denna helgen har han huffat å puffat på mig konstant att jag ska busa med honom! Vilket han aldrig gjort tidigare så jag tolkar d som att han saknar mig.... Ger mig så jäkla dåligt samvete men jag gör mitt bästa för att ge honom vad han vill ha, jag saknar ju honom också =)
I helgen kom jag även fram till att jag kommer anmäla mig å Morgan till en agilitykurs, känner att min kropp orkar hopp å skutt å spring vilket känns underbart =) Så så fort jag har råd (får ju pengar snart hehe) så ska en del av det gå till en agilitykurs för oss två å jag ser verkligen fram emot d! Tror agility e något som Morgan kommer älska, ni som känner honom håller förmodligen med mig *haha*

Matmässigt har d gått sådär, känns bra för mig men jag har inte följt mitt program. Jag har ätit viktväktarmat men jag har varken räknat poäng eller mätt å haft mig utan ätit det jag vill. Testar även lite att äta med måtta, alltså att bara för att jag får äta hur jag vill utan att tänka på poäng så ska jag inte vräka i mig å jag e jävligt nöjd med dagen måste jag säga, lite stolt över mig själv =)
Frullen blev samma som gårdagen:'
Tog dock 2 skivor extra ost samt som jag sa innan, mätte varken mjölken eller flingorna men en skål special K med hubbabubbar, 2 knäcke med 17% ost å en kopp te =) Ska jag uppskatta så säger jag 8 poäng, så här off the record =) Jag kan ju inte stänga av poäng tänket, d sitter i ryggraden så oavsett om jag säger att jag skiter i vilket så räknar jag ändå för d går av ren vana...
Lunchen blev enkel å något jag ätit (med idag inräknat) 2 gånger sen jag börja med viktväktarna:
Ett halvt paket knaperstekt bacon å 2 stekta ägg med 2 knäcke MUMS! Som sagt så har jag bara ätit stekt ägg två gånger sen jag börja med detta. Visst nån enstaka "omelett-aktig" maträtt har d blivit men d kan liksom inte jämföras med detta flottiga vidunder som e så gott ibland =) 9 poäng blev d för detta inklusive stekfettet =)
Kvällens middag blev samma som gårdagens:
La till en burk majs också =) Detta blev samma som igår, 8 poäng eftersom jag inte hade lika mycket korv eller mos men där kom 2 poäng från majsen så plus minus noll i mina ögon =)
Under dagen har d blivit fikapaus som bestod av 2 digestive fullkorn å 20 g choklad, tippar att detta blir 6 poäng å ikväll blev d samma fast med en kopp te så där blev d 7 poäng å totalt har jag då konsumerat idag 38 poäng alltså 14 poäng mer än normalt å för att inte ha tänkt på vad jag äter så känns d faktiskt underbart bra =) Dessa 14 poängen e något jag vet jag lätt korrigerar, räcker med 2 långa promenader så e saken biff.

Träningsmässigt har jag vart en latmask eftersom det var den typen av väder idag =) Men i veckan har jag bestämt mig för att d ska bli 3 träningspass som kommer bestå av powerwalks på 30 min vardera å sen lite styrkeövningar hemma med de fina hantlarna jag fick av Monica =)

Totalt: 24 poäng
Tränat: 0 bonuspoäng
Bonuspoäng att utnyttja denna vecka: -14 st

Då tar vi resultat:

Vikt: 97,9 kg
Minskat: 0,2 kg
Minskat totalt: 16,3 kg

Mått i midja: 116,5 cm
Minskat: 0 cm denna vecka
Minskat totalt: 13 cm

Kvar till delmål 4, väga 90 kg: 7,9 kg
Kvar till delmål 5, väga 83 kg: 14,9 kg

Som ni ser så har d inte hänt ett piss denna veckan heller men jag tror jag vet varför för denna veckan väntar jag kvinnoproblem =( Så jag utgår ifrån att det e därför.... Enligt mina beräkningar inträffar helvetet i början eller senast med start onsdag så d lär bli kul.... Längtar inte men men, sånt e livet. Annars e d helt ok för mig att d går trögt för som sagt så tror jag att jag vet varför, man sväller ju å samlar vätska redan ett par dagar innan så.... Det gör d roligare å väga sig när allt e över =)
Träningsmässigt e jag rädd jag räknar för frikostigt med mina bonuspoäng då jag knatar till å från jobb så jag kommer ta bort 1 bonsupoäng där så min summa per dag får bli 2 bonuspoäng för vardagsmotionen, här gör d inget jag räknar för lite eftersom d bara ger mig mer i slutändan =)
Samt utöver detta så SKA jag ut 3 gånger denna veckan på powerwalks som ska vara 30 min å sen lite styrka hemma. Även om jag e trött å less på d mesta så måste jag ut, jag behöver endorfinerna eller vad d nu e för saker som bildas i kroppen då man tränar för att ge mig energi på jobbet, jag vet ju att jag kommer må bra å bli pigg efter träningspasset. Dessutom så hatar jag å springa/jogga så därför tar jag mellanhanden, powerwalks =) Springa kan jag göra sen, e liksom inte min passion här i livet så jag gör d när jag känner för d helt enkelt.
Hoppas jag kommer nå mitt mål på 90 kg tills skolan börjar, tycker jag borde kirra 7,9 kg. Jag msåte inte väga 90 men d SKA vara 90,nånting! Så 7 kg minimum vilket jag tycker borde gå vägen på 5 veckor, men vi får se, det e inget krav mer en önskan =)

Snipp, snapp, snut, så var bloggen slut =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar