Summa sidvisningar

torsdag 21 juli 2011

Dag 181

Då var d äntligen torsdag å d betyder bara en sak, i morrn e d fredag =) Haft en helt ok dag på jobbet, full rulle som vanligt med många som ville ha kvittenser, aldrig ett bra tecken... D betyder att godset haft eller fått skador.... Men man behöver bara stå 5 min på terminalen å se på när de jobbar å tänka att d e förvånande att inte fler kräver kvittenser....
I morse då jag kom till jobb hade en kollega som e, enligt mig i alla fall, härligt bitter av naturen. Vi kommer väldigt bra överrens *haha* bitterhet å sarkasm, vi funkar bra ihop då vi försöker lösa diverse problem som ingen av oss vet hur de ska lösas. Han hade lämnat en fraktsedel som DHL skickat för gods som ska ut till kund, e bara d att den fraktsedel vi får, där står AKKA som godsmottagare medan fraktsedel ut till kund ibland kommer på mail, ibland inte å då blir d intressant....
Så jag möttes av följande lapp:
Skrattade gott då jag såg den.... Om där e nån som har svårt för å läsa vad han skrivit så skrev han:
Morgen Heidi!
Si var d dax igen.... Leveransfraktsedel?? När Tok gör som Dum säger då går d som på DHL! Undertecknat Dumme Fan =)

Matmässigt har d gått bra, frulle blev 2 mackor från frukosten på jobb, tyvärr fanns bara ost så jag fick tyvärr ta d lite dyrare alternativet, 2 mackor med smör blev 6 poäng. Lunchen blev samma som gårdagens middag, mangochutney kyckling med potatis till =) Mycket gott å d blev 7 poäng å nu ikväll blev d återigen:
Mangochutney kyckling =) Inte så mycket potatis kvar så jag fräste upp lite andra grönsaker så d finns för morgondagen också =) Kvällen portion blev 6 poäng så hittills idag har jag 19 poäng så nu ikväll blir d en kopp te samt lite digestivekex å d sista av min choklad för 4 poäng å därmed stannar jag på 23 poäng för idag =) Spar ett poäng till mina bonusar.

Motionsmässigt har d inte gått bra alls.... D regna ju så mysigt å blåste så på vägen hem så tog jag bussen till min busshållplats å med tanke på hur blöt jag blev på väg till första bussen (tar max 5 min å knata) så hade jag vart helt genomdränkt om jag gått min vanliga väg.... Så idag blev d bara 1 bonuspoäng, känns meningslöst å räkna den men men... Med d jag spar från maten så blir d 2 i alla fall =)

Totalt: 23 poäng
Tränat: 1 bonuspoäng
Bonuspoäng att utnyttja denna vecka: - 2 st

Tuddelu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar