Summa sidvisningar

lördag 2 juli 2011

Dag 157

Då tar vi måndagen å detta var min första dag på mitt sommarjobb på Akka Frakt i Malmö =) Sjukt nervös var jag å hade inte sovit en blund den natten..... Men d gick bra =) Kommer bli papperslus för full rulla *hehe* Fraktsedlar å transportsedlar å faktureringar.... Men men, en upplevelse å alltid skönt att få ett relevant sommarjobb, kunde lika gärna hamnat på mitt gamla städjobb i Landskrona under sommaren så jag e lycklig att få ett sommarjobb som både är intressant, ger arbetslivserfarenhet OCH ger pengar =)
Dagen förflöt relativt snabbt, trött som en skunk å huvudet surra gött när jag kom hem men så e d ju alltid första dagarna.
Blev positivt överraskad att jag håller maten å hungern i schack trots d blir längre dagar än jag e van vid å mindre poäng att äta för. Går oförskämt bra, visst ska ju inte klaga men e ju så van vid att d e jobbigt med hungern vid långa dagar osv då jag alltid bryter å fuskar å mår dåligt som resultat så jag e lycklig att även den punkten flyter på bra =)

Matmässigt så gick d som sagt kanoners =) Började med en frulle på 5 poäng som blev makrill i tomat å 4 knäcke å eftersom jag hade dålig fantasi så blev d faktiskt exakt samma till lunch *haha* Så 5 poäng även där å när jag kom hem så blev kvällens middag:
Jag gjorde en improviserad å enkel soppa med potatis, morötter, broccoli m.m. Till det blev d fettsnål chorizo å två knäcke med smör, ost å gurka på. Totalt blev allt 10 poäng å under kvällen så fastnade jag åter i min älskade Twilight Breaking Dawn så jag glömde äta..... Tog därför choklad för 3 poäng å därmed 23 poäng för dagen =)

Träningsmässigt så får jag börja räkna vardagsmotion annars kommer jag ingen vart =( Denna veckan har energin inte räckt till men varje dag så blir d en totalsumma på 3 bonuspoäng då jag promenerar till å från jobb å busshållsplatsen så det e alltid något =) Med dagens poäng jag spar från maten så blir d 4 bonuspoäng för denna dagen.

Totalt: 23 poäng
Tränat: 3 bonuspoäng
Bonuspoäng intjänade denna vecka: 4 st

Tjing tjing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar