Summa sidvisningar

söndag 1 maj 2011

Dag 99

Lördag då, just denna dag tyckte jag att universums ironi visade sitt rätta jag, jag drack minst av alla under gårdagen å den ende som e bakis..... WTF??? Drack ju vatten å hela tjottafräset men men så e d väl ibland.... Så farligt var d inte men jag va seg å trött hela dagen dock inte illamående vilket jag e väldigt tacksam för =)
Så med de ledorden så kan ni nog alla gissa att d inte blev mycket gjort denna dag =) Dock blev både jag å Andreas grymt sugna på Max å d gick inte å bli av med suget så jag va snäll å satte mig på första bästa buss mot Hbg för å köpa mat =)
Tack vare att jag klanta mig genom å ta fel busskort blev d ett pitstopp på Ramlösa station för å invänta buss, d går nämligen väldigt dåligt att åka tåg med någon annans studentbusskort å med kontrollanter som e på hugget på tågen... Dock fick jag chansen å njuta av följande fina solnedgång:

En väldigt bra dag med massa bra film å mys i soffan helt enkelt å därmed inte mycket motion =) Dock blev d några raska promenader så jag tippar på max 2 bonuspoäng.

Totalt: 26+ poäng
Tränat: 2 bonuspoäng
Tränat totalt denna vecka: 26 bonuspoäng
Kvar å träna denna vecka: 4 bonuspoäng

Adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar