Summa sidvisningar

torsdag 19 maj 2011

Dag 118

Då hade vi torsdag å den har vart allt annat än bra.... Dagen började med en mastodont tenta i transport å logistikengelska.... *yay* Ungefär halvvägs genom tentan så kom en obehaglig överraskning som händer alla kvinnor en gång i månaden, självfallet hade jag inget med mig, inga smärtstillande, nada! Så jag hade ganska gott ont när jag väl kom hem till min mamma för å hämta jycken så jag passade på att äta nåt samt ta 1 citodon å 1 panodil. Väl hemma däcka jag ganska snabbt i sängen av smärtan å var väl sängliggandes från tja, 13, 13:30 fram tills kl 18 då jag kände mig som människa igen...

Matmässigt har d gått bra dock, visst jag e sjukt sugen på å bara äta vad jag vill pga smärtan men  valde att behålla min karaktär, plus d va inte så svårt att motstå eftersom jag sovit mestadels av dagen =)
Frullen blev 4 knäcke med 4 bitar skinka, utan smör som blev 4 poäng å hemma hos mamma fyllde jag på med en skål special K för 4 poäng.
När jag kom hem så blev d 1 kopp te samt 2 muffins för 6 poäng innan jag däcka =)
Kvällens middag blev gårdagens middag som blev fransyska:
Rostade potatis i ugnen med lite smör på, såsen jag gjorde igår samt morötter å haricot verts, detta blev 7 poäng =) Hittills idag har jag 21 poäng så nu ikväll ska jag ta mig 2 muffins till för 5 poäng som ger 26 poäng eller så tar jag 1 muffin å 1 kopp te för ca 4 poäng.... Tror faktiskt jag kör 1 muffin å 1 kopp te så jag får 25 poäng för idag, så får d bli!

Dagens träning har d inte blitt mycket av pga min stackars mage..... Dock har d blivit diverse promenader för 2 poäng å med den poängen jag sparar idag blir det 3 bonuspoäng. Ikväll kommer jag dessutom att gå en runda med Morgan för 1 bonuspoäng så totalsumman för idag blir ändå 4 bonuspoäng =)

Totalt: 25 poäng
Tränat: 3 bonuspoäng, 4 med min extra från dagens konsumtion
Tränat totalt denna vecka: 21 bonuspoäng
Kvar å träna denna vecka: 14 bonuspoäng

*vinkar smärtsamt adjö*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar