Summa sidvisningar

måndag 9 maj 2011

Dag 108

Då hade vi måndag som blev en sömnig sådan, försov oss till skolan så d blev till å plugga hemma istället =) Vägde mig dessutom av ren impuls denna morgon å guess what???? 103,8!!! BOOYA! Så jävla gött så förhoppningsvis fixar jag att i alla fall minst gå ner de där 0,8 denna veckan så jag kanske, kanske kan få väga 102 nånting innan veckan e slut =) Vid 13 tiden begav jag mig till min kära moder där det planterades lite å Morgan fick busa =)
Här återfinns minisolrosor, smultron å luktärtor =) Solrosorna e inte mycket å se till just nu men de år i mitten av alla smultrona i den stora krukan =) Smultronen e nog d enda jag nånsin planterat som lever än idag... Dessa plantorna lyckades jag få fram sommaren 2008 å de lever fortfarande... Men d e tack vare att de fick växa i mammas trädgård å jag har knappt rört dem sen jag satte dem där *haha* men nu ska jag äntligen få hem dem igen =) Hittade en skitsöt spalje till mina luktärtor med, superglad för den å det e tack vare min snälla mamma som köpte detta åt mig =)
För att bara visa ännu en gång hur snäll min mamma är, e ju inte direkt så jag kan hindra henne, hon e envis som en get... Så fick jag lov att beställa följande:

Alla fem böckerna =) Har för övrigt sett alla de tre nuvarande filmerna för tredje gången sen i fredags... Va? Beroende? Vem? Jag? Neeeeeeeeeeeeeeeejdå....... Men sån e jag, hittar jag en film jag tycker om så ser jag den igen å igen å igen å under en lång period också.... Sen kan den falla i glömska för att återupptäckas igen =) Burlesque såg jag en gång varje dag i nästan 2 veckor.... Så än så länge ligger jag kanske i lä eller nej... Det e ju 3 filmer å 2 timmar per film... Men sen så spolar jag numera också så att jag hinner se alla på en å samma dag *hihi* spolar förbi d onödiga =)
Vidare så fick jag både tråkiga nyheter och trevliga... Fick inte d sommarjobb jag hade varit på intervju om men jag fick bra feedback av hon som ringde mig å hon sa att d hade stått mellan mig å den de valde så jag hängde inte allt för mycket läpp. Men visst, först blev jag jävligt lessen eftersom jag verkligen hade hoppats på detta jobbet men men, kommer nya chanser förhoppningsvis! De goda nyheterna kan vi ta vid ett senare tillfälle....
Väl hemma var d någon som va på myshumör:

Mina älsklingar =) Dock tycker jag att den ene borde ansa skägget eftersom d inte e vinter längre *hint hint*

Matmässigt har d vart en bra dag, började med en frulle på Special K å en kopp kaffe för 6 poäng och sedan en lunch med makrill i tomat samt 4 knäcke för 5 poäng. Kvällens middag blev en fransyska som fick koka i två timmar i bl.a. rödvin:

Detta blev 8 poäng samt 2 muffins för 5 poäng som ger mig en totalsumma på 24 poäng, hmm inte mer??? Trodde jag hade mer men men, kan ju alltid slänga på en extra eftersom jag e osäker på såsen till middagen så ja 25 poäng idag då =)
Yräningsmässigt var jag peppad att träna mer än jag gjort idag.... Men valde att stanna där jag e just nu å i så fall ta ett lite mer utmanande pass i morrn eller onsdag. Idag har d i alla fall blivit 2 halvlånga promenader på 40 min totalt å som genererat 4 bonuspoäng =)

Totalt: 25 poäng
Tränat: 4 bonuspoäng
Tränat totalt denna vecka: 11 bonuspoäng
Kvar å träna denna vecka: 24 bonuspoäng

Manana ppl!!!!

2 kommentarer:

  1. Sooom jag har läst om böckerna. Gör det fortfarande. Alla dom där fina orden som man aldrig blir mätt på... Du har köpt ett beroende, Heidi ;)

    SvaraRadera
  2. Josse: du gav mig hopp, våga inte läsa dem ifall de nu inte skulle vara lika romantiska som filmerna men eftersom du sa så som du sa om dem så kunde jag bara inte låta bli :D

    SvaraRadera