Summa sidvisningar

fredag 27 maj 2011

Dag 126

Då hade vi fredag å denna dag hade kunnat börja så mycket bättre.... Vaknade till kl 4 i natt av att jag hade världens bultande huvudvärk som gränsade till ett migränanfall.... Tog mina fina tabletter men icke så nicke att d ville ge sig så när klockan ringde för att gå upp så hade jag i princip inte fått en blund sen kl 4 så jag valde att stanna hemma trots vi hade redovisning men eftersom jag vart närvarande vid varenda redovisning hittills så kände jag att jag kunde stanna hemma med gott samvete för jag ville inte riskera att d blev värre å då vet jag vad som väntar, nämligen kräkanfall på kräkanfall å jag vägrar! Jag e inte "känslig" av mig, jag har jobbat både inom dagis å äldrevården å avföring å annat äckligt har jag inga problem med men min svaga punkt är just spya... Jag klarar inte se d, lukta d, höra d eller att spy själv så tanken på att d kanske inträffar i skolan var nog till att få mig å bli kvar i sängen. När Andreas kom hem där vidhalv 1, 1 så hade jag äntligen fått ro i skallen till att sova ett par timmar å det hela kändes bättre, var bara en lagom stark huvudvärk då så jag valde att gå upp eftersom jag va less på å ligga i sängen mer. Fram emot eftermiddagen släppte d lite mer å nu i skrivande stund e jag i princip återställd vilket e skönt men en hel dag har blivit förstörd av nåt så simpelt som lite skallebank.... Så d har inte hänt så mycket idag tyvärr....

Matmässigt har d vart en god å bra dag dock =) Började med en rejäl frulle/lunch som bestod av:
3 knäcke med 60 g varmrökt lax, smör samt ett ägg med 1 msk lättkaviar =) Till detta blev d några hubbabubbar som jag fått av mamma, färska å inte frysta som e vad min ekonomi endast tillåter just nu =( Samt en kopp te å allt detta blev 9,5 poäng. Ska börja käka 1 ägg varje morron till mina flingor då jag e orolig jag får för lite protein å istället för å tappa fett så tappar jag muskler, inte för att jag elittränar men som sagt, vill att jag tappar rätt delar av kroppen i min viktnedgång =)
Efter frunchen/brunchen så hamnade jag hos mina föräldrar för å hämta jycken som mamma så snällt tog med sig på morronen trots jag va hemma, hon tyckte synd om mig, min goa mamma <3 Där blev d 3 koppar kaffe under eftermiddagen för 1,5 poäng.
Hemma så var d dags å hitta en nödlösning till min planerade middag som så tråkigt nog sket sig, tanken var å inviga vår nya fina grill som vi fick av min än en gång, snälla mamma å pappa. Så vi har blivit med klotgrill här hemma =) Jag har redan döpt honom, min lilla KlotOla, smeknamn på honom har även blivit Ola, eller rätt å slätt, Klotis =) Nej, vi får inviga Ola en annan dag.... Så istället blev d:
Fettsnål chorizo som jag stekte lätt i pannan, till detta blev d potatis som jag vänt runt i en "marinad" på 3 tsk olivolja, salt, peppar, rosmarin å piffikrydda samt blanda ner en hackad lök. Sallad å grönt blev en vanlig sallad bestående av gurka, machésallad, tomat, majs å hubbabubbar =) Allt detta blev 9 poäng så totalt idag har jag 20 poäng så nu ikväll blir d 1 kopp te samt 2 muffins för 6 poäng å en totalsumma på 26 poäng =)

Träningsmässigt har d vart en helt ok dag idag, än så länge har d bara blitt två promenader som totalt gett mig 2 bonuspoäng så nu ikväll ska jag å jycken ut på en promenad för 2 bonuspoäng till samt d blir lite styrketräning för 1 bonuspoäng så totalsumman hoppas jag landar på 5 bonuspoäng =)

Totalt: 26 poäng
Tränat: 5 bonuspoäng
Tränat totalt denna vecka: 17 bonuspoäng
Kvar å träna denna vecka: 18 bonuspoäng

Tjingeling! PS: Ola hälsar så gott han med =) DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar