Summa sidvisningar

tisdag 17 maj 2011

Dag 116

Då hade vi tisdag, denna ångestens dag å allt tack vare den jävla engelska tentan på torsdag.... Dock ser jag fram emot d för d e sista gången jag måste träffa damen vi har i transport engelska.... Inte min typ av person så ska bli skönt å slippa henne från å med nu, hon e duktig lärare men kemin e katastrofal!
Så idag skulle jag ha pluggat så mycket mer än jag gjort men ska alldeles strax gå å lägga mig å läsa lite innan d e dags för sängen å sen blir d en heldag med engelska i morrn!
Annars idag så har d vart logistik på förmiddagen, vi gjorde klart vårt arbete samt rapport å fick förberett vår eventuella redovisning på fredag så d känns skönt. Gick snabbt, smidigt å enkelt å vi va klara innan klockan hann slå 11 =)

Matmässigt har d vart en bra dag, frulle blev som vanligt special K å te för 5 poäng å hemma blev lunchen gårdagens middag som va köttbullar, potatis å gräddsås =) Mycket gott å med majs i min sallad blev d 7 poäng.
Under eftermiddagen blev d lite snacks i form av rostade solrosfrön för 3 poäng å sen var d dags för middag som återigen, blev köttbullar =) För d e sååååå gott!!!!!
Denna gången kokade jag morötter å lite gurka vid sidan om istället för vanlig grönsallad så detta blev 6 poäng =)
Nu ikväll orka jag inte baka muffins så d fick bli en stooor kopp te för 1,5 poäng å ett glas yoggi för 2,5 poäng som ger mig en totalsumma på 25 poäng å därmed så sparar jag 1 poäng idag som läggs på mina bonuspoäng =)

Träningsmässigt har d blitt diverse promenader för 3 bonuspoäng idag, inklusive den poängen jag inte äter idag så har jag 4 bonuspoäng so far. I morrn hoppas jag vädret tillåter en paus från pluggandet som kommer spenderas på att knata med jycken till Råå å tillbaka så jag håller tummarna för att d blir fint väder i morrn å inte så hög luftfuktighet som d vart idag =)

Totalt: 25 poäng
Tränat: 3 bonuspoäng, totalt 4 för idag.
Tränat totalt denna vecka: 9 bonuspoäng
Kvar å träna denna vecka: 26 bonuspoäng

Farewell!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar