Summa sidvisningar

lördag 14 maj 2011

Dag 112

Dags för fredag! Underbara freeeeeeeeeeedag =) Dock var det fredagen den 13 vilket för min del inte märktes av, tror inte på det heller men för vissa i min omgivning så slog det fel tyvärr =( Under kvällen var d nämligen planerat för festligheter hos min gode vän Emma som fyllt år å vi skulle grilla å fira henne å bara ha en riktig helkväll i goda vänners slag men tyvärr så blev hennes sambo dålig å var inte på humör för festligheter så vi valde att ställa in å ta det den 10 juni istället vilket var fruktansvärt tråkigt, för vi hade alla sett fram emot att få träffas igen då d dröjer ett bra tag mellan gångerna tyvärr =( Men men, får längta tills den 10 juni istället, å Niklas, nu håller du dig frisk! =)
Så istället så blev d att följa med Andreas som skulle in å möta hundrastgårdsvänner för lite kubb å brännboll på citadellet i Landskrona =)
Här kommer kvällen i bilder:
Bramwell va full å gla'! Som vi brukar säga: när tröjan/skjortan åker av så e Bramwell full! Han va i full gas denne glade 50 åring! Var så vi "ungdomar" skämdes för d va som vi hade bytt plats *haha* Till mitt försvar så gick kvällen i Ramlösas tecken =) Så här ser ni Bramwell som dansar, en av de få gångerna han satt ner.... Annars var han på fötter, dansandes å viftandes med händer å armar, fick mig ett par kängor *haha*

De två mupparna i gänget....

Å här har vi lite fyllelekar..... E alltid så jävla kul å bara sitta å betrakta =)

Matmässigt var d en bra dag, började med en frulle som vanligt på Special K med mjölk för 4 poäng å efter d en lunch bestående av 3 stora solrutaknäcke där två blev med makrill i tomat å 1 blev med smör å ost å en muffin =) Detta blev 11 poäng.
Kvällens middag blev nåt riktigt gottit!!!!! På ICA Maxi fick jag lov å få köpa varmrökt lax på min mammas räkning eftersom ekonomin e lite knapp =) Så kvällens middag blev:
Kokt potatis, varmrökt lax, grönsallad med bl.a. majs å en sås jag gjorde på lite lättfil, senap, senapsvinegrett, fond, salt, peppar, lök å lite honung. Detta blev 7 poäng vilket ger mig en totalsumma so far på 22 poäng å efter festen i Landskrona så var jag så jädra hungrig då jag kom hem så då blev d lite nattamat som blev 4 knäcke med varmrökt lax på *mums* d blev även 2 muffins =) Totalsumman  blev då 40 poäng, MEN! Innan jag åkte iväg så hade jag 4 poäng kvar för dagens intag plus lite promenader för 2 bonuspoäng så från 40 kan jag dra bort 6 som då blir 34 poäng å för resten så utnyttjar jag mina insamlade bonuspoäng eftersom d inte blev nån middag denna fredag. Så 34-26 blir ju 8 poäng som jag tar från mina bonuspoäng =) Så även om jag övertrasserade ganska så rejält så var d i alla fall planerat denna gången istället för att jag bara frossade så jag mådde hur bra som helst igår. Inte ledsen, inte arg utan jag var glad. Jag gjorde ett aktivt val att äta mer mat än jag normalt gör för jag valde att lyssna på min kropp som sa att den var hungrig å jag valde medvetet bättre mat än om jag bara gått på att ta d jag ville för stunden utan att tänka på poäng. SÅ d va gott å d kändes rätt =)

Som sagt innan så blev dagens träning diverse promenader för 2 bonuspoäng =)

Totalt: 26 (efter korrigerat med bonuspoäng, egentligen 40)
Tränat: 2 bonuspoäng som blev förbrukade
Tränat totalt denna vecka: 21 bonuspoäng (efter att jag dratt bort 8 förbrukade bonuspoäng)
Kvar å träna denna vecka: 14 bonuspoäng

Adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar