Summa sidvisningar

söndag 29 maj 2011

Dag 128

Då hade vi söndag å vi börjar en ny vecka =) Känns kanon! Visst det har inte gått så fort jag hade hoppats på men d känns som det börjar lossna lite nu så det e alltid nåt, nu gäller d bara att hålla igång å försöka öka på med mer å mer träning. Har inte lyckats få till mina 2 långpromenader till Råå denna veckan men jag skyller på vädret om d nu går för sig.... Men denna veckan SKA det bli av, 2 långpromenader på minst 4 timmar totalt och på det vill jag kunna komplettera med 1 timmes styrketräning, utspridd på en hel vecka så ger d förhoppningsvis resultat därefter =)
Annars så har d inte hänt så mycket idag, mest slappat å pluggat inför den där fördömda logistiktentan på onsdag =( Usch, vill verkligen inte för d kommer gå åt helvete.... Jaja, d får gå som d går, kan inte gå mer än åt helvete.

Matmässigt så har jag haft en slappedag idag =) Ätit gott men ändå hållt mig inom min "diets" ramar.
Frukosten/lunchen blev:
Te, special K med mjölk å hubbabubbar, till det en knäckemacka med saltrulle, 1 ägg med lite kaviar å resten av mina hubbabubbar som blev över =) Mycket gott å detta blev inofficiellt 8 poäng.
Under eftermiddagen tog jag mig en fika på en kopp te samt 2 muffins för 6 poäng. Nu ikväll så skulle vi invigt Ola men ja...
Ola står där i fönstret å suckar å tittar bedrövat på det regn som gjorde att vi inte fått inviga honom denna helgen =( Så d blev till att trolla på spisen istället å tadaaaaaaaaa:
Här har vi en gooood måltid, dyr men gott =) Uppskattar den till följande: korven 6 poäng, kotletten 3 poäng, potatisen 4 poäng å majsen 2 poäng, så totalt 15 poäng. Som sagt, valde å ta en fiestadag idag =) Så jag har egentligen då en totalsumma idag på 29 poäng vilket inte e så jäkla farligt som jag trodde.... Nu ikväll vet jag att jag vill ha en muffin å en kopp te så då slutar jag på 32 poäng.

Träningsmässigt har d inte hänt nåt idag.... Dock ska jag snart hoppa i mina gummistövlar samt klä på mig regnrock å sydväst för att motionera jycken som har d lite tråkigt idag. Planen e att vi ska ut på en lång promenad på minst 1 timme som kommer ge mig 6 bonuspoäng å sen på det ska d bli ett styrkepass på 1 bonuspoäng så totalsumman landar på 7 bonuspoäng =) Med denna träningen så kommer jag faktiskt att gå plus i slutändan men väljer att inte reglera nåt idag. Dock kommer jag öka på totalsumman för träning denna veckan från 35 till 40 bonuspoäng =)

Totalt: 32 poäng
Tränat: 7 bonuspoäng
Tränat totalt denna vecka: 7 bonuspoäng
Kvar å träna denna vecka: 33 bonuspoäng

Då tar vi d roliga, resultat!!!!

Vikt: 101,3 kg
Minskat: 1,1 kg
Minskat totalt: 12,9 kg

Mått i midja: 118 cm
Minskat: 0,5 cm denna vecka
Minskat totalt: 11,5 cm

Kvar till delmål 3, deadline ASAP: 2,3 kg
Kvar till delmål 4, deadline dag 163: 11,3 kg =)
Känns bra, nu har jag minskat minst 1 kg per vecka i snart 3 veckor i sträck så d känns oerhört bra å betryggande att saker å ting börjar lossna för mig nu =) Som jag sa innan så är målen inför veckan att hinna med 2 långpromenadspass på minst 4 timmar, på det 1 timmes styrka som ska vara grunden. Dock kommer d med sannolikhet att bli mer men det ska vara minimumet för veckan i alla fall =)
Känns oerhört skönt att mitt tredje delmål är inom räckhåll, bara 2,3 kg kvar =)

Ha d göttigöttigt allihop!

2 kommentarer:

  1. Gud va du är duktig :D Vad du jobbar på!
    Oroa dig inte för tentan, du har ju gjort så bra ifrån dig hitintills så jag tror inte att det kommer att bli några problem för dig. You can do it!
    Och Ola... Hahahaha, har ni döpt grillen? Skitbra namn!

    SvaraRadera
  2. Nu är det inte långt kvar till tvåsiffrigt :)
    Heja Heidi!

    SvaraRadera