Summa sidvisningar

fredag 20 maj 2011

Dag 119

Då hade vi fredag, underbara fredag =) Haft en väldigt lugn dag faktiskt, förmiddagen spenderades i skolan där vi redovisade fjärde grupparbetet av 5 st, dock inte vår grupp vilket var skönt, hade inte riktigt vaknat än då vi startade dagen så hjärnan var mos =) Dock alltid kul å lyssna på de andra å höra deras tankegångar samt hur de löst problemen osv.
Vi skulle påbörjat den sista uppgiften men ingen av oss var på topp så vi valde å ta d på måndag istället, jag har fortfarande väldigt ont pga de förbannade kvinnoproblemen å jag tror inte jag nånsin sen jag sluta med mina p-piller haft så ont som denna omgången. Jag har knaprat citodon väldigt mycket enligt mig själv, tror att jag nu på 1½ dygn tatt 5 st å 5 panodil.... Jag brukar bli illamående av citodonen men inte denna gången, denna gången har jag bara vart däckad å sovit bort hela eftermiddagar.... Inte kul nånstans å d sjuka e jag e fortfarande trött så jag kan sova om nätterna så jag märker ju hur mycket smärtan tär på min energi...
MEN! En sak var jätte kul idag, blev riktigt peppad kan jag säga.... Mamma tyckte jag behövde lite nya kläder så hon va som vanligt urgullig å lät mig köpa 3 toppar, 3 linnen samt ett par nya byxor idag å dessa byxor var storlek 46 å här kommer d roliga: jag provade dem innan jag valde dem å hör å häpna.... Trots mens som betyder svullo-look-alike så fick jag på mig brallorna! Nu e d visserligen stretch men ändå! Jag kan knäppa dem men det hänger ganska mycket mage utanför men bara känslan att kunna knäppa dem!!!!!!! Tippar på att d krävs max 2 veckor till sen passar dem å då har jag gått ner 3 storlekar i byxor =)

Matmässigt har d gått bra =) Frulle blev som vanligt special K för 4 poäng å sen rullade dagen på å d lunchen blev 4 knäcke med makrill i tomat samt 2 muffins å 1 äpple som totalt blev 10 poäng.
Kvällens middag blev:
Potatis å morötter rostade i ugnen med lite smör samt salt å peppar, fransyska samt sås å allt detta blev 8 poäng så totalt idag har jag 22 poäng så nu ikväll blir d en kopp te samt 1 muffin för 3 poäng som ger mig en totalsumma på 25 poäng å så sparar jag 1 poäng till bonus =)

Träningsmässigt har d inte gått så bra idag, dock har jag ändå lyckats röra mig för 2 bonuspoäng idag på lite kortare promenader å plus den poängen jag inte äter blir d 3, inte jättebra men inte fy skam heller med tanke på läget just nu.

Totalt: 25 poäng
Tränat: 2 bonuspoäng, plus 1 oäten blir totalt 3 bonuspoäng
Tränat totalt denna vecka: 24 bonuspoäng
Kvar å träna denna vecka: 11 bonuspoäng

Tjolahoppsansa!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar