Summa sidvisningar

lördag 7 maj 2011

Dag 105

Så då tar vi å bloggar om fredagen, gårdagen. Orkade inte igår då jag fastnade framför ett Twilight marathon =) Den första filmen gick ju på SVT1 igår å efter d blev jag sugen att se de andra som jag aldrig sett, jag har dem men inte fått tid till å se dem så igår small d å jag kom i säng strax efter klockan 05 i morse =( Men d va d värt! Har inte hållt koll på Twilight å blev arg då jag såg den tredje filmen å kände att så här kan d för fan inte sluta????? Finns såååååååå mycket mer kvar som jag vill se =( Men till min glädje såg jag sen att d kommer 2 filmer till så nu e d bara å vänta med spänning =) Herregud vad jag glömt hur fängslande de är.... Men som jag sa till Andreas när han såg ut som jag förådde honom genom att gilla filmerna så e d inte just vampyrgrejen jag e förälskad i utan känslan som förmedlas genom filmerna, att känna en sådan kärlek, tillhörande, åtrå till en annan människa.... Gud blir alldeles varm då jag tänker på d *haha* för d sjuka e att jag tycker inte Edward e särskilt "snygg" utan som sagt, känslan de förmedlar.... Höll fan på å glida av soffan i natt.... Skiter fullständigt i skådisarnas utseenden så nån fjortisvarning kan ni inte stämpla mig med! Känns som jag kommer se alla filmerna idag igen *haha*

För övrigt så startade fredagen med världens huvudvärk å illamående så d blev sängen för mig nästan hela dagen... Tvinga upp mig vid halv 3 på eftermiddagen för då orka jag inte ligga mer... Men tack å lov släppte d hela fram emot kvällen, lagom till Så ska d låta =)

Matmässigt var d en bra dag igår, började med en frulle då vid halv 3 på eftermiddagen, lagom eller hur?
D böev en skål med Special K, kopp te samt en blåbärsmuffin för 9 poäng och sen under kvällen blev jag värsta husmor'n... Jag va såååå sugen på fiskgratäng så d gjorde jag, lite alá viktväktarna:

Nu blev  d alldeles för mycket sås men men... Gjorde i alla fall en typisk gratäng, potatismos med salt, lättmjälk å en liten skvätt smör samt vitpeppar å sen en äggula i det. Såsen gjorde jag på en förpackning minimatlagningsgrädde, vatten fiskbuljong, salt å vitpeppar. Skalet å saften av 1 citron, dill å gröna ärtor å fisken var vanlig sejfilé. D blev vääääääääääääldigt gott! Eftersom jag tycker att smör hör hemma i denna rätt så blev d åsså ganska häftigt med poäng egentligen så jag tippar på att 1 ordentlig portion blev 10 poäng så räknar jag inte för lågt i alla fall... För 1 portion fisk blir 2 poäng, potatis 2, äggulan 1 poäng, mjölken jag hade i 2 poäng, grädden 2,5 poäng (hela förpackningen) samt smör vid fräsande av bottenredningen 1 poäng, så med 1 dl sås så tycker jag att d rimligen landar på 10 poäng eftersom 1 dl sås inte blir 1 poäng ens eftersom d e blandat med vatten.
Som kvällsmål blev d:

1 kopp te, två knäcke med kalkon å gurka, 1 apelsin samt 1 blåbärsmuffin =) Detta blev 6,5 poäng vilket ger mig en totalsumma för denna dag på 25,5 poäng =)
Träningsmässigt var d helt ok, jag tvinga ut mig sj mellan första Twilight filmen å den andra på en längre promenad med jycken som klättrade på väggarna av överskottsenergi =) Det blev en 45 min promenad varav 15 min bestod av powerwalking, eller ja... Kanske inte powerwalk för hurtbullar men d var d för mig, benen kändes som de skulle gå av å jag knata på så fort jag kunde. Där var jag glad jag hade Morgan som ibland har en tendens å dra då jag går i ovanligt tempo för då vill han fram fortare så när jag höll på å dö mitt i min utsatta tid ca 10 min så drog han igång mig å såg till att jag höll rätt fart så för en gångs skull var jag glad han drog =) Sen fortsatte promenaden i lagom tempo så denna tur gav mig 4 bonuspoäng =)

Totalt: 25,5 poäng
Tränat: 4 bonuspoäng
Tränat totalt denna vecka: 5 bonuspoäng
Kvar å träna denna vecka: 30 bonuspoäng

Farwell!

2 kommentarer:

  1. Du ska verkligen läsa twilight-böckerna. Filmerna kan inte alls mäta sig med böckerna. Jag tycker om att se filmerna för att jag är så kär i böckerna, men stör mig då och då på att jag inte tycker att skådespeleriet är så bra alla gånger. Så, läs böckerna! Du kommer inte att ångra det. Dock, så är det nog en bra idé att inte börja läsa förrän du vet att du har tid att läsa, för man kan inte sluta. I alla fall inte första boken.

    SvaraRadera
  2. Jo jag får nog göra d... Va lite rädd ifall nu inte böckerna e lika romantiska som filmen bara men om du rekommenderar så vågar jag =) Blir nog projektet i sommar =)

    SvaraRadera