Summa sidvisningar

söndag 8 maj 2011

Dag 107

Söndag då å denna dag har verkligen varit lovely!!!! Började med en frulle på special K å te för 5 poäng å därefter blev d till å knata till Råå igen för å möta upp mina föräldrar som vart ute med båten för första gången för säsongen å så hade vi en mysig dag på båten =)
Vi började med en lunch:
Mackor med bl.a rökt lax av de olika slag *mums* Jag åt fyra mackor samt 2 koppar kaffe för 10 poäng. Därefter var d slappelislapp i solen:

Trött husse å trött vovve =)

Efter båten så åkte vi hem för lite mer kaffe samt en liten shopping runda på Plantagen där d mamma köpte krukor å spalje =) Där blev d ytterligare en kopp kaffe å sen var d dags å gå hem. Hemma blev d till att käka d sista av fiskgratängen där jag gav resten av fisken till Andreas å tog makrill i tomat till min portion istället för 10 poäng =) Detta ger att jag har en totalsumma på 24 poäng å nu ikväll kommer d bli en muffin till som ger mig en slutsumma på 26 poäng =)

Träningsmässigt så tog d 1 timme å gå till Råå samt 20 min hem från mina föräldrar å det ger mig 7 bonuspoäng för idag =)

Totalt: 26 poäng
Tränat: 7 bonuspoäng
Tränat totalt denna vecka: 7 bonuspoäng
Kvar å träna denna vecka: 28 bonuspoäng

Å nu, resultat:

Vikt: 104,2 kg
Minskat: 0 kg
Minskat totalt: 10 kg

Mått i midja: 119,5 cm
Minskat: 0 cm denna vecka
Minskat totalt: 10 cm

Kvar till delmål 3, deadline ASAP: 5,2 kg
Kvar till delmål 4, deadline dag 163: 14,2 kg =)

Känns jävligt bra! Förra veckan vägde jag 105,8 kg efter min "svullotid" så jag har gått ner nästan allt igen, i dagsläget väger jag egentligen 104,6 kg så d e bara 0,4 kg kvar tills jag e tebax där jag var innan påsk =)

Veckans bild:
*haha* hade lite kul framför spegeln i båten =)

Hopp å hepp mera pepp!!!!!

5 kommentarer:

  1. Va skönt det ser ut att vara på båten! Blir lite avundsjuk...
    Och man ser verkligen att du har gått ner i vikt :) Skönt att du blev av med de där extrakilona från syndarveckan så fort.
    Kraam

    SvaraRadera
  2. Heidi! Var är din mage? =) Det enda jag kan skymta är minimala lovehandles. Men såna får man väl ha? =) Men seriöst alltså, sjukt stor skillnad på magen! Dessutom hamnar alla på en platå en kort tid förr eller senare. Tom de i Biggest Loser som äter 1200 kcal per dag och tränar bort 6000...

    SvaraRadera
  3. Josse: Tack =) Blir väldigt glad å upplyft av dina fina ord å komplimanger, jo jag e grymt förvånad att lite mer än 1,5 kg bara poff försvann på en vecka... Men känns ju som majoriteten av dem va vatten så d va skönt =) Jo e så jäkla härligt på båten, man lär ju sig uppskatta den mer nu än när man va liten då d va såååå segt å va ute hela semestern, inga vänner ingenting men nu e d bara så jäkla skönt å komma ner å bara vara, även om d bara e en dag. KRAM

    Monica: Hehe jodå, jag har fortfarande en rejäl mage men jo d syns kanske, vette sjutton för d för jag ser den ju varje dag men d känns annorlunda å d e huvudsaken =) 2 storlekar i brallor borde jag ju känna av =) Jo jag vet ju att förr eller senare kommer en platå men då brukar d synas på måttbandet men inte heller d så ja... D kommer väl hoppas jag, har vart på min platå ett ex antal veckor nu känns d som men denna veckan har jag hopp för! SÅ e bara å tuta å köra, min mage kan du få hälsa på på fredag =) KRAM

    SvaraRadera
  4. Jag e så imponerad av din motivation!!! du ger dig inte och det gillar vi, vilken skillnad på dig =) you go girl! nu ska jag bara ge mig fan på att sluta med mitt rökande!

    SvaraRadera
  5. Tack så mycket Michella =) Jag måste åsså ta tag i mitt rökande men d blir projekt nummer 2 i framtiden =P Kram

    SvaraRadera