Summa sidvisningar

onsdag 11 maj 2011

Dag 110

Då tar vi onsdagen å d har varit en vääääldigt bra dag som de fleste redan läst på fejjan =) Äntligen har jag fått ett sommarjobb!!!!! Inte alls d jag hade velat ha men ett jobb å det är inte att skura toaletter sommaren lång =) Inte för att d e nåt fel med d utan jag vill ju helst syssla med det jag pluggar till så jag e överlycklig. Visst d blir en tuff pendlingstid i sommar men det e d värt! Nu ska bara Andreas få sig ett jobb så helt på det torra e vi inte än men 50% av problemet e löst i alla fall =)
Jag komemr jobba på Akka frakt i Malmö med transport administration så d ska bli spännande, verkade som en mycket trevlig arbetsplats så ser verkligen fram emot d å ännu bättre, där finns plats för lite egen semester också vilket inte e fy skam =)
Fick en smärre chock då jag kom till Malmö för jag hade glömt att de hade hunnit göra om på centralen där å att den underjordiska perrongen kommit till så när jag kom upp från spåret var jag heeeeeeeeeeeelt lost vilket kändes riktigt skumt med tanke på att jag pendlat till Malmö i 4 år tidigare....


Lite bilder från perrongerna =)

Vackert väder =)
Matmässigt har d vart en bra dag också, frulle i gräset utanför Akka frakt i härliga solen som blev 4 knäcke makrill i tomat för 5 poäng. Efter att jag glatt skuttade till bussen i solen efter att jag fått ett jobb *hihi* så valde jag faktiskt å plocka fram slösan i mig, d blev nämligen en lunch på O'learys för å fira mig sj:
Grillad fläskotlett, rostad potatis, grekisk sallad å tsaziki =) Mycket gott å jag uppskattar denna lunch till 10 poäng. Middagen blev väldigt enkel:
Rostad potatis, makrill i tomat å grönsallad =) Allt detta härliga för 9 poäng eftersom jag valde att ta fet potatis, gott!!!!
Ikväll blev d en stooor kopp te å detta ger mig en totalpoäng på 25 poäng så jag sparar 1 poäng inför helgen igen =)

Träningsmässigt har d vart en ok dag, promenaderna i Malmö gav mig 2 bonuspoäng å nu ikväll blev d lite Wii för 2 bonuspoäng å snart bär d av ut för en promenad med jycken som blir 1 bonuspoäng så 5 bonuspoäng totalt för idag =)

Totalt: 25 poäng
Tränat: 5 bonuspoäng (+ 1 extra)
Tränat totalt denna vecka: 23 bonuspoäng
Kvar å träna denna vecka: 12 bonuspoäng

Ha d göttigast alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar