Summa sidvisningar

onsdag 25 maj 2011

Dag 124

Då hade vi onsdag å d har vart en riktigt bra dag med vissa tråkiga inslag... Jag å Andreas skulle in till skolan en liten vända så vi skulle friska upp jyckens kunskaper å erfarenhet av att vara ensam. Det gick ganska bra, lite jobbigt var d men i d stora hela tyckte jag han va duktig, innan vi åkte tog jag en rejäl motionsrunda med honom å efter en halvtimme hemma åkte vi iväg. Jag lämnade min telefon hemma där jag satte den på röstinspelning så vi kunde lyssna av hur han beter sig när vi lämnar honom. I början av inspelningen gick d bra, han gnydde å gnällde lite men d var mer protestljud men sen..... Sen börja han yla, hjärtskärande ljud å hela hjärtat frös i bröstet på mig, usch vad jag tyckte d var hemskt =( Visst jag ska lyssna mer noggrannt nu ikväll men som d ser ut nu så efter 10 min så var han lugn å de sista 20 min innan vi kom hem så sov han, då var det heeeeeeeelt tyst här så d var i alla fall positivt. Jag funderar på om vi ska stänga in honom i sin bur nu i början när vi tränar eftersom han känner en enorm trygghet å ro i sin bur men det jag tvekar över är två saker; 1, hur länge får en hund va instängd i en bur innan d blir djurplågeri???? 2, jag vill han ska ha fri tillgång till vatten å mat å d kan han inte i den bur han har idag å det är det som gör att jag inte vill stänga in honom där.... Om nån vet så ge gärna svar å tips. Vi ska försöka igen nu i helgen tänkte vi, där han lämnas max 1 timme å samma sak igen, att jag spelar in så vi kan jämföra efter varje gång ifall han lugnar sig å lär sig eller om d blir värre.... Det är en kamp eftersom jag ogärna lämnar honom ensam, visst han ska kunna va ensam, det håller jag med om MEN jag skaffa inte hund för att han ska sitta ensam hemma så kan jag undvika han e själv så gör jag gärna det så att de gånger han e ensam e så få som d e möjligt.... Får hålla tummarna för att d går bättre nästa gång.

Matmässigt har d vart en bra dag, valde å festa till d idag.... Frullen blev som vanligt, special K med te för 5 poäng å sen i skolan blev d två lingongrova med 1 burk makrill för 6 poäng. Sen kom festen =) Hemma igen så valde vi å käka en slemmig pizza!
Valde en Ciao Ciao bakad på fiberdeg/grovtbröd =) Uppskattar min lilla festmåltid till 26 poäng så har jag inte räknat för lite i alla fall.... Väljer att ta 20 poäng från mina bonuspoäng så till dagens konsumtion blir d 6 poäng. Sen tog jag ett glas läsk för 2 poäng. So far då idag har jag 19 poäng så nu ikväll blir d 2 muffins å en kopp te för 6 poäng å en totalsumma på 25 poäng som jag väljer att dra upp till 26 poäng för idag just in case.

Motionsmässigt har d vart en bra dag, gick 1 timme med Morgan där vi bl.a. gick ner till hundstranden å kasta pinne å busa =)

Glad vovve =)
Sen blev d lite mer promenader till å från skolan m.m. Totalt fick jag in 7 bonuspoäng från dagens motionspromenader =)

Totalt: 26 poäng
Tränat 7 bonuspoäng
Tränat totalt denna vecka: 24, efter korrigering 4 bonuspoäng
Kvar å träna denna vecka: 31 bonuspoäng

Bye bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar