Summa sidvisningar

onsdag 25 januari 2012

Dag 369

Onsdag idag å jag hade tänkt åka till skolan då jag vart feberfri igår men icke så nicke.... Vaknade med 39 grader i morse.... Fattar d inte för jag var feberfri även när jag kom hem från Landskrona å varit utomhus ett par timmar å sen efter en natts sömn *poff* 39 grader.... Så jag stanna hemma, inte något jag ville direkt med tanke på att vi har tenta nästa vecka å dagens lektion var den sista inför denna tenta men men, jag får plugga röven av mig så borde d väl gå vägen tycker jag.
Annars har d inte hänt så mycket idag, dagen har spenderats i soffan med Biggest Loser maraton å sen gick jag en enkel promenad med jycken till mina päron nu i eftermiddags, tog den korta vägen för att inte anstränga mig för mycket för även om det e vila som gäller så måste jag ha frisk luft, får panik annars av att sitta inne hela dagen å de korta morron å kvällspromenaderna som är de kortare av Morgans promenader, de räcker inte utan jag vill ha en lite längre promenad för å få komma ut å röra på mig och på honom.

Matmässigt har d gått bra idag, gått över lite men inte mycket så d har kännts bra idag =)
Dagen börja lite sent för jag glömde bort mig lite där jag låg å kolla på datorn så d fick bli lunch som startmåltid idag å det blev:
Potatis-å palsternaksmos med räkor å lite sallad med mozzarella för 7 poäng.
Kvällens middag blev:
Grönskaspasta med ostsås för 10 poäng å d va mumsigt gott!
Sen blev d dags för kvällsmålet som blev frullen:
Mannagrynsgröt med frukt, te, choklad å en polarbrödsskiva med lite salamiost å gurka för totalt 13 poäng.
Sen har d även blivit en egengjord latte för 4 poäng så jag landar på 34 poäng idag å dratt över med 3 poäng men d känns inte direkt farligt å orsaken till att jag drog öve var att jag var helt enkelt sugen på en macka också =) Annars hade jag hållt mig inom ramarna.

Motionsmässigt har d blivit diverse promenader med Morgan, inga direkt wow motionsrundor men dock motion å totalt gav alla dessa promenader mig 4 AP vilket känns helt okej med tanke på omständigheterna.

Totalt: 34 poäng
Motion: 4 AP
AP totalt denna vecka: 21 st
Veckobonus kvar: 46 poäng (totalt 49 poäng)

Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar