Summa sidvisningar

tisdag 3 januari 2012

Dag 347

Så då tar vi å bloggar om denna blåsiga å regniga tisdag. HU! Riktigt jävla busväder å jag som hade tänkt ta en långrunda med jycken men d blev d verkligen inget av... Varken jag eller jycken vill ut just nu!
Så, det har blivit slappelilapp i soffan under en go filt å det enda utöver d vanliga som jag gjort idag e att jag faktiskt gått med i Viktväktarna online nu, jupp jag har kuvat mig å betalar nu för att vara med i viktväktarna.... Tänkte jag testar nu 3 månader å ser hur det nya systemet kontra d gamla funkar å hur min kropp svarar på d. Det gamla e tryggt, jag kan d som rinnande vatten MEN allt nytt som kommer, e efter d nya systemet i poäng så allt måste omvandlas osv samt det nya systemet är mer flexibelt å mer förlåtande på nåt sätt så jag har haft full rulle med å försöka fatta å sätta mig in i d nya idag....
Tacksamt e ju att nu kan jag enkelt söka på vilekt livsmedel som helst å jag får klart å tydligt hur mycket poäng de är värda vilket jag har svårt med just nu eftersom mina böcker e gamla å om inte varumärket har gått i konkurs så är d för nytt å finns inte med i mina böcker osv så d ska bli spännande å testa nu =)
Så från å med nu ska jag köra ProPoints, det e det jag snackar om när jag snackar om poäng å jag ska äta 31 st per dag å varje vecka har jag en veckobonus på 49 poäng som finns där för att nyttja, gratis poäng som jag inte behöver tjäna in med extra motion osv som jag gjort hittills men det e inget som måste nyttjas utan finns där för exempelvis fester osv som kan dyka upp vilket känns riktigt nice å tar bort den delen av pressen från programmet att jag hela tiden måste planera, träna extra å ibland faktiskt stressa för å kunna få bukt med bonuspoäng som jag nu slipper. Allt e färdigt i dagens intag, det låter mycket men d e faktiskt lite klurigt å få dagens 31 poäng å räcka till! D roliga nu e att de gjort d lätt genom att jag nu kan få äta ris å pasta å slipper ha potatis som favorit, det kostar ungefär lika mycket poäng för varje vilket känns riktigt nice =)

Matmässigt då så har d vart lite kämpigt idag då jag får räkna om å tänka helt annorlunda... D kommer ta ett tag innan jag kommer in i d hela å jag får göra som jag gjorde när jag började med detta, de första veckorna kör jag helt efter recept som är givna på VV hemsida å efter ett par veckor har jag hunnit lära mig utantill mina favoriter, hur jag ska lägga upp dagens måltider samt jag slipper sitta å lägga så mycket tid på handlelistor å så. Nu vet jag vad jag gillar å äta å vad det har för poäng värde så jag handlar inte efter handlelista längre men nu får jag börja göra d igen.... Jobbiga nu i början e att få en översikt för just nu snurrar bara allt å d känns inte som jag har koll på nåt men d ger sig =)
Frulle då, jag va sugen på mannagrynsgröt men jag tror mina mannagryn va lite gamla för d blev mer halvtjock mannagrynssoppa *haha*
Men men, d smaka gott så jag klagar inte =) Till detta belv d en kopp te å allt som allt blev frullen 5 poäng.
Lunchen improviserades å fick bli:
Bacon, ris, morot, lök, majs, champisar, ruccola å sweet chilisås som blev 12 poäng.
Kvällens middag blev nästan detsamma faktiskt, mest för jag e överlycklig jag kan äta ris igen å d kostar inte så jäkla mycket poäng kontra potatis för alla e lika numera:
Stekt kyckling, morötter, majs, lök, gurka, ris å lite chili sås som blev 10 poäng å nu ikväll kommer jag att inta lite vindruvor, clementiner, 2 koppar te samt en bit mörk choklad för mina sista poäng å allt detta ger mig en totalsumma på 31 ProPoints för idag =)

Motionsmässigt så har d sketet sig totalt, skulle gått på en lång runda, siktade på en timme men vädret satte vackert stopp för det så på sin höjd har d blivit slöpromenader för 1 aktivitetspoäng (ja det e d nya ordet, aktivitet istället för bonus hehe)
Ska se om jag orkar få igång Nintendot å köra litta på den för ytterligare 2 aktivitetspoäng men vi får se, vågar inte lova nåt för jag e gött slö idag =)

Totalt: 31 ProPoints
Motion: 1 aktivitetspoäng
Aktivitetspoäng totalt: 4 st (tar med det jag redan jobbat in under gårdagen)

På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar