Summa sidvisningar

torsdag 19 januari 2012

Dag 363

Då är vi officiellt ikapp =) Torsdag har d varit idag å dagen började jag tidigt med att åka in till skolan för att ha utvecklingssamtal med vår studievägledare på skolan, snacka lite om utbildningen å terminen so far å d var ett trevligt samtal å ännu skönare att komma igång å slippa sova bort halva dagen som jag annars riskerar att göra =)
Efter skolan å möte så åkte jag hem för å mysa med jycken i soffan där vi kollade på Biggest Loser tillsammans, eller ja... Jag kolla å han snarka i soffan bredvid.
Sen blev d att bege sig till mina föräldrar på eftermiddagen där jag å mamma skulle iväg å handla å vi skulle även till Coop för å köpa billigt kaffe men de hade ett litet jippo mellan 17 å 20 där de bl.a. bjöd på mat tror jag så hela Helsingborgs kommuns pensinärer var ju där.... Jag å mamma sket blankt i d billiga kaffet då vi såg där va kö för att ens komma IN i affären så vi begav oss till Maxi för å handla istället.
Sen blev d mys med tv å kaffe hos päronen å en skön avslutning på dagen.

Matmässigt har d gått bra tycker jag, frulle som vanligt blev gröt å en kopp latte från Espresso House för 10 poäng å sen kom där lunch som blev liknande gårdagens middag:
Kokt viktväktar chorizo, stuvade morötter, blomkål, purjolök å lite paprika, MUMS å hela 6 poäng.
Kvällens middag blev en lyxvara, nämligen sallad från Maxis salladsbar å en skiva bröd:
MUMS!!!!!! Kyckling, avokado, oliver, fetaost...... Massa gott här i denna å egentligen kunde jag skippat brödet, jag va mätt men jag tog en tugga å brödet va så oerhört gott att jag inte lyckades låta bli å det e fullkomligt fel, e ju såna handlingar som gav mig en vikt på 114,2 kg men men.... Det är en process, jag tycker att lite cred kommer av att jag är medveten om problemet å jag tyckte verkligen inte att en skiva bröd med lite smör var hela världen, e värre med godis, chips å sånt men principen e den samma, jag måste lära mig att sluta äta när jag e mätt å i 90% av fallen gör jag det, jag äter långsamt å känner efter efter varje tugga så lite på väg e jag =) Kvällens middag inklusive 3 koppar kaffe blev 16 poängå jag landar på 32 poäng idag, bara 1 poäng över så d känns riktigt nice!

Motionsmässigt har d blitt mycket promenader idag! Hela 60 min totalt under dagen som jag promenerat i rask takt å det gav mig 5 AP å sen på Maxi blev det 3 AP för allt gående jag gör där så 8 AP idag känns helt okej =)

Totalt: 32 poäng
Motion: 8 AP
AP totalt denna vecka: 30 st

Bye bye!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar