Summa sidvisningar

söndag 8 januari 2012

Dag 352

Då tar vi å bloggar om denna söndag å det har varit en dag full av besvikelser men samtidigt mycket tankearbete å jag har jobbat mycket med mig sj framförallt å min attityd. Varför kanske ni undrar? Jo, jag vägde mig igår å till min stora besvikelse så har jag gått UPP 1,2 kg.... Jag belv så arg, lessen å frustrerad. Varför kan jag inte få lyckas? Varför motarbetas jag? E d ens lönt å fortsätta kämpa å va duktig när man inte blir belönad för mödan? Alla dessa tankar å fler surra i skallen å jag grät en skvätt i duschen på förmiddagen där men sen så blev jag arg på mig sj. Jag kände att har jag inte lärt mig nåt alls från att ha sett snart alla episoder av Biggest Loser säsong 11? Å jag kände att jo d har jag! Jag har slått in i en vägg å som Bob säger; vad ska du göra nu? Spinga å gömma dig, äta nåt eller ska du ta tag i problemet? Han sa en grej som fastna som fan å d var när Courtney slog i väggen: you hit a wall, what did you do? You stood tall, strong and you gave that wall the finger!
Jag kommer göra samma sak här, jag ger väggen ett stort fett jävla långfinger! Min vikt skla inte få knäcka mig, ska ett par siffror på en helvetesmaskin (vågen för de som inte fattar hihi) få bestämma över mitt humör, om jag mår bra eller dåligt? Hell no! Så vad kan jag göra? Jo, jag kan ta å granska mig sj i sömmarna, har jag verkligen skrivit ner allt jag käkat å vad det var för poäng på d? Har jag kontrollerat mina portioner? Har portionerna vart för stora eller för små till å med? Har d blitt för mycket, för söt frukt? Osv osv å jag har nu kommit fram till orsaken, för en vecka sen eller ja, 8 dagar sen började jag med p-piller igen å normalt sett slutar min mens efter 5 dagar men idag e d dag nr 8 med mens (pytte, pytte lite blödningar så tekniskt sett inget å anmärka på men samtidigt inte slutat helt) å jag syna bruksanvisningen å där bland biverkningarna hitta jag min orsak: biverkning som upplevs av fler än 1 på 100: viktökning.....
Så jag känner faktiskt att detta är orsaken å därmed finns d inget direkt å göra än att fortsätta kämpa då det handlar om hormoner så jag håller tummarna att kroppen hinner stabilisera sig denna veckan å ge mig de resultat jag vill ha.
Annars då? Jo jag har inte hunnit med så mycket mer än å sticka till mina päron å hjälpa dem flytta möbler då de ska göra om klinkergolvet i köket i morrn så d såg litta intressant ut:






Morgan uppskattade INTE plasten... Så fort han såg plasten på första bilden så tvärnita han men sen insåg han att den inte kunde röra vid honom så då va d lungt =) Sista bilden så hade pappa lagt hans badrock på golvet som e till för å lätt kunna flytta diskmaskinen i morrn men Morgan ansåg att den var ju hans å därmed passa d bra å ligga där å tugga på litta hushållspapper =)

Matmässigt så har jag velat fram å tebax mellan att skita i allt å hålla mig till programmet å till sista så valde jag å hålla mig till programmet.
Frulle blev mannagrynsgröt å en kopp te blev 6 poäng samt en banan också å uppe hos päronen blev d en lunch som va samma som gårdagens middag:
Mango chutneykyckling med sallad å 2 koppar kaffe för 18 poäng å d satt som en smäck!
Väl hemma fick d bli ett enkelt kvällsmål:

2 skivor danskt rågbröd, lite smör, 2 skivor rökt kalkon, kesoröra med lite senap å kryddor, basilika å tomat å till en kopp te samt 2 clementiner å d kommer bli en kopp te till ikväll som ger mig en slutsumma på 34 poäng å jag nyttjar alla min AP som jag tjänat in idag.

Motionsmässigt så har jag å Morgan gått till å från mina päron å den promenaden, eller de promenaderna har gett mig 3 AP så som vanligt, inget direkt å hurra för men bättre än noll =)

Totalt: 34 poäng
Motion: 3 AP
AP totalt denna vecka: 0 st

Resultat:

Vikt: 88 kg
Minskat: 0 kg
Minskat totalt: 25,7 kg

Mått i midja: 106 cm
Minskat: 1,5 cm denna vecka
Minskat totalt: 23,5 cm

Kvar till delmål 6, halvvägs till mitt mål som blir att ha gått ner 27,2 kg: 1 kg
Kvar till delmål 7, väga 83 kg, det magiska talet där allt började: 5 kg
Kvar till delmål 8, gå ner 35 kg å komma ner till 70-talet: 8,8 kg

Inga direkt "hurra hurra" resultat men alltid nåt! Minskat i midjan så d tar jag verkligen till mig å d rädda dagen kan jag säga!
Annars så tuffar jag på denna vecka, träningen kommer igång igen vilket ska bli skönt å jag kommer att granska mitt matintag lite mer kritiskt så jag inte tar i för mycket men ja, tror d kommer gå bra.
Så vi kämpar vidare denna veckan å jag kommer försöka jobba lite mer med min insida å speciellt vilka triggers jag har till mitt ätande, vad som gör att jag äter å vilka saker i mitt liv som bidragit å orsakat min övervikt. Vill verkligen komma underfund med detta för kan jag hitta orsakerna så kommer d att hjälpa mig att kunna hålla min målvikt för resten av livet för jag tänker bara gå ner denna gången å sen kommer jag för resten av mitt liv väga samma å aldrig, aldrig mer bli överviktig!

Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar