Summa sidvisningar

torsdag 5 januari 2012

Dag 348

Så, onsdag å dag nummer 2 på d nya VV regimen å jag gillar d starkt! Massa friheter å enklare tankegång bakom allt. Bara d att man kan ha en mättande dag som innebär man inte räknar poäng utan man äter med måttlighet från en väldigt generös lista av livsmedel vilket jag e sugen på å testa en dag men inte än. Jag vill känna jag har koll på portionsstorlekar innan jag ger mig på frihet under ansvar :)
Så, onsdag å idag sov jag lite för länge men misstänker jag e på G med förkylning för jag e normaltrött om man så säger å jag blir tröttare i kroppen inför en förkylning men vilar jag plus äter rätt brukar den inte bryta ut så vi håller tummarna :) annars har d inte hänt så mycket mer idag än att jag å Morgan varit å busat hos mina föräldrar å sen mys framför tv:n vilket inte e hel fel när d stormar ute!

Matmässigt har d gått bra, jag började dagen med special K, mjölk å te. Dock börjar jag fila på en annan frulle för den jag ätit hittills e rätt dyr i poäng så jag ska testa lite olika i veckan tänkte jag :) nåja, hela grillen blir 9 poäng i d nya systemet.
Lunch blev stekt kycklingfilé med potatismos, ärtor, morötter å haricot verts
lunchen blev 9 poäng.
Som kvällsmål (tyckte inte jag va sååå hungrig) så blev d resten av lunchens kyckling men d skulle vart mer men Andreas va tydligen åsså sugen :) så lite extra morötter å gurka fick kompensera samt en liten dessert på 80 g vaniljkesella å clementin. Mums!!!!
Totalt blev d 5 poäng å sen nu som mitt vanliga kvällsfika blir d 2 koppar te, choklad å clementin för de sista 8 poängen å full pott på 31 poäng för idag!
Motionsmässigt har d inte blitt mycket men i alla fall lite :) totalt har d blitt 40 min slöpromenader med jycken som gav mig 3 aktivitetspoäng (kommer förkorta de till AP från å med nu) så d känns helt ok.

Totalt: 31 poäng
Motion: 3 AP
AP totalt: 7 st

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar