Summa sidvisningar

måndag 16 januari 2012

Dag 359

Orkade inte blogga igår så d får bli söndag på en måndag =)
Dagen spenderades faktiskt ute på vift, började med att jag blev hämtad av käre pappsen vid halv 10 å vi åkte till Hbg å hämta min käre bror å sen bar d iväg till IKEA!!!!! Brodern å mina föräldrar ska köpa lite nya möbler å de hade redan avverkat Ekeby möbelaffär å ville kolla igenom Ikeas sortiment å d blev även en sväng till EM där d fanns mycket som va likt Ikeas möbler men till sååååå mycket högre priser, lite sjukt men men. Sen hamna vi på nedervåningen på EM där de hade allt pynt, eller "lull lull" å jag hittade en bisarr groda:

Seriöst? Vem vill ha en skrevande groda? Misstänekr detta e nåt man ska ha till servetter som en stoppkloss eller vad man kan säga som man lägger på servetterna så de inte blåser iväg, nåt annat kan jag inte tänka mig man ska ha den till.... Mystisk!
Massa fint var där annars på EM, där hade jag lätt kunnat spendera många kronor på lull lull =)
Sen åkte vi ner om båten å kolla så den hade det bra för att sen åka hem å jag slappa lite hemma innan jag begav mig mot mina föräldrar då mamma vaknat efter att jobbat natt å myste lite =)

Matmässigt så ja.... Inte en bra dag, blev besviken på vågen å tråkigt nog tog jag ut d på mig sj å det e sååå fel för det e just då jag förlorar men innan jag åt allt jag åt denna dag så var jag medveten om detta, jag tänkte länge å väl, värderade alla tankar å känslor å tänkte noga igenom varför jag ville äta det jag åt så jag anser att jag tog ett medvetet val. Jag valde att nyttja min veckobonus på 49 poäng å det med gott samvete, jag inser mer å mer hur å varför jag gör som jag gör. När vågen går emot mig, jag blir arg, jag blir ledsen å jag vill trycka i mig massa skit men det e just då som vågen vinner över mig å det e just det jag försöker motverka så bara att inse det är halva jobbet tycker jag, nästa del är att kunna stå emot å INTE äta men Rom byggdes inte på en dag heller.
Anywho, frukost hanns inte med hemma så d blev faktiskt 2 korvar på Ikea för 14 poäng å väl hemma blev d samma lunch som igår:
Mycket gott! Å detta e exakt samma storlek som gårdagens också så det blev 8 poäng.
Sen blev d en påse micropop samt 2 omgångar choklad samt vindruvor för 18 poäng å uppe hos mamma å pappa blev d 3 koppar kaffe å julgodis för 18 poäng.
Väl hemma så kände jag mig inte så hungrig så d blev i all enkelhet lite mannagrynsgröt som sista målet för dagen samt en kopp te för 6 poäng å totalt idag har d blitt 64 poäng... Jag vill säga usch men det e nog mer vad jag förväntar mig att jag ska tycka å därför skriver jag inte så för jag tog ett medvetet val att äta det jag åt idag så jag tänker inte sitta här å säga usch å fy å tvi å blä vad dum å dålig å svag jag e. Nej, jag valde av fri vilja att äta allt detta å även om jag åt för mycket å lite fel så var det gott å jag försökte verkligen koppla vilka känslor som flög genom kropp å knopp när jag valde att äta vissa saker å för mig så är det halva jobbet gjort att komma underfund med att få ett hälsosamt förhållande till mat en vacker dag.

Motionsmässigt så var d inte så jäkla illa tycker jag, blev ju ca totalt en timmes promenad i lugnt tempo på både EM å Ikea som gav 4 AP å sen blev d en 30 min promenad till mina päron med jycken för 3AP så d e jag faktiskt nöjd med =)

Totalt: 64 poäng
Motion: 7 AP
AP totalt denna vecka: 7 st
Veckobonus kvar: 16 poäng

DÅ var d dags för resultat:

Vikt: 88 kg
Minskat: 0 kg
Minskat totalt: 25,7 kg

Mått i midja: 106 cm
Minskat: 0 cm denna vecka
Minskat totalt: 23,5 cm

Dessutom är det den 14 januari å det betyder att det e dags å plcoka fram måtten för hela kroppen å jag väljer å inte ta med midjan här för midjan har jag mätt sen dag ett, hela kroppen började jag först med den 14 augusti så alla orginal mått är från den 14 augusti:

Överarm: 34 cm
Minskat: 2,3 cm

Hals: 35,5 cm
Minskat: 1,5 cm

Bröst: 106 cm
Minskat: 5,5 cm

Höft/rumpa: 116 cm
Minskat: 8,5 cm

Lår: 58 cm
Minskat: 4 cm

Vad: 38 cm
Minskat: 4 cm

Kvar till delmål 6, halvvägs till mitt mål som blir att ha gått ner 27,2 kg: 1 kg
Kvar till delmål 7, väga 83 kg, det magiska talet där allt började: 5 kg
Kvar till delmål 8, gå ner 35 kg å komma ner till 70-talet: 8,8 kg

Som ni ser så står jag kvar, tekniskt sett har jag gått upp 1,3 kg som jag misstänker beror på att jag börjat med p-piller sen jag varit utan dem i lite mer än ett år så hormonerna löper nog lite amok innan saker stabiliserat sig men ska sanningen fram så har jag faktiskt gått ner 1,2 av de 1,3 kg jag gått upp men jag e så fel funtad i skallen att jag har svårt å se det som en framgång. Jag borde kunna se att jag faktiskt gått ner denna veckan men jag tänker bara på att d minsta jag vägt in mig på nu den senaste tiden e just 88 kg å allt över det existerar inte vilket egentligen e fel men sån e jag å jag försöker jobba på det så ska jag va ärlig så har jag gått ner 1,2 kg denna veckan men väljer å låta 88 kg stå som resultat.
Veckan som kommer nu vill jag försöka kickstarta min träning igen för jag vet att det är där felet ligger, jag gör ju inte jobbet för att gå ner i vikt å då syftar jag på träningen, svettandet, jag jobbar inte så hårt som jag borde å som jag egentligen kan så jag måste ändra på det för annars kommer d fortsätta gå trögt så jag vill försöka få ordning på d så jag inte kan sitta å gnälla över att jag inte går ner i vikt för jag måste jobba för det också så denna veckan SKA innehålla 2 träningspass som jag tänkt ska vara Aqua Combat plus jag ska testa Filbornas nya vattenpass, Aqua Yoga =) Utöver detta så ska där vara ett gympass också med muskelträning OCH det viktigaste; cardio å jag hoppas det kan få ge resultat....
Så, dags å sluta tjura å inse att det e jag själv som förstör för mig, ingen annan å nu e det dags å lägga in en seriös växel för om en vecka har jag hållt på i 1 år å jag tänker då fan inte stå på 88 kg, jag ska väga 87 kg eller mindre, jag accepterar inget annat!

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar