Summa sidvisningar

tisdag 10 januari 2012

Dag 354

Idag hade vi tisdag å det går bra tycker jag med den nya regimen, hållt på med den i en vecka nu å jag känner att det e värt pengarna till VV som är 170 pix per månad. Jag vill lära mig denna formen nu å jag känner att detta absolut e det bästa sättet för mig å leva samt äta. Det e flexibelt å d ger mig en mer varierad kost just pga deras förändringar kring kolhydraterna men även kött som jag märkt finns som duoval! För de som inte minns så betyder duoval att man tar en lite högre poängsumma som t.ex 90 g kyckling är 2 poäng men jag kan välja att ta 5 po'ng för kyckling å så får jag ta så mycket kyckling jag vill vid den måltiden tills jag är mätt men det är portionsstorlek som gäller ändå å att äta med sunt förnuft, du ska sluta när du e mätt. Men bara d att man kan få lägga duovalet på protein istället för kolhydrat e ju kanon enligt mig! Äter hellre mer kött än kolhydrat om jag får välja =)
Annars så har d vart en heldag i skolan där processer å projektstyrning står på schemat å d var oerhört skoj! Spännande å givande så trots den långa dagen så kändes d inte jobbigt tycker jag, jo fram emot halv 4 börja min hjärna checka ut men fram tills dess har jag kännt mig pigg å alert vilket har vart riktigt skönt å som jag sa, spännande å givande lektion idag.
I skrivande stund e klockan halv 7 på kvällen å jag halvligger död i soffan, jag skulle tränat ikväll men jag orkar bara inte så d får bli annan form av motion istället då Morgan e hos mina föräldrar måste jag ta mig dit för å hämta busungen =)
Annars lär d inte hända så mycket mer idag kan jag tala om!

Matmässigt har d vart en skön dag, började dagen med min älskade mannagrynsgröt å d blev skivad banan idag också å till gröten blev d dessutom en latte från Espresso House så hela frullen blev 8 poäng.
Dagens lunch blev samma som gårdagens middag, nämligen bakad potatis å kesoröra som landade på 8 poäng den med.
Ovanpå det så har d blitt 2 koppar kaffe med mjölk för 2 poäng å d lär max bli en kopp hos mina päron om d ens blir nån.... Får se men jag räknar med den i alla fall å då med 1 poäng.
Nu ikväll blev middagen:
Senapskyckling hette d men med enbart 2 msk senap å däremot en hel burk krossade tomater känns d mer passande med krämig kyckling som namn.... Anywho, mycket mumsigt å jag valde duoval på riset då jag inte visste riktigt hur de hade räknat i receptet på kyllingen, annars hade jag valt duoval på den istället. Lättare såhär å detta blev totalt 12 poäng.
Sen ikväll får jag se hurvida jag klarar å hålla mig vaken men jag skulle tippa på d blir en kopp te för 1 poäng å jag väljer å skippa choklad även idag. Vill vänja mig av med att äta nåt som choklad varje dag även om jag räknar in d i mitt dagliga intag av mat så ja, vill inte att d ska va varje dag utan att ibland e d nice å kunna känna man klarar sig utan d.
Så vart hamnar vi nu då? Jo det blir en totalsumma idag på 32 poäng idag å jag nyttjar ett av mina intjänade AP idag. Orkar jag inte te när jag kommer hem eller om jag väljer å skippa koppen kaffe hos päronen så blir d 31 poäng men vi får se å jag väljer å räkna 32 poäng.

Motion har d i alla fall blivit trots jag skippar träningen. Jag känner bara att jag e sjukt trött å jag kör hem bilen efter att ha lämnat mamma på knutan å kör hem till pappa med den å jag e helt enkelt rädd jag ska somna i bilen... Fär kvällens träning i en varm pool, ett tufft vattenpass i kombo med den trötthet jag redan känner så tycker jag d verkar va en dålig kombo...
Så istället så får d bli en extra promenad nu ikväll å det kommer att bli ca 40 min promenad i rask takt som ger mig 4 AP samt efter kompensering att jag dratt över med ett poäng idag så blir d 3 AP å d känns helt okej tycker jag.

Totalt: 32 poäng
Motion: 3 AP
AP totalt denna vecka: 10 st

Bye bye!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar