Summa sidvisningar

lördag 21 januari 2012

Dag 365

Nämen? Vad e detta? Bloggen fyller ju år i morgon! Ett helt år! Helt otroligt, jag har lyckats hålla igång detta i hela 365 dagar å i morrn kommer det slutgiltliga svaret på hur mycket jag tappat av mig sj under dessa 365 dagar å jag hoppas ju innerligt att vågen visar 87 kg i morrn för då har jag gått ner 50 % av det jag ska gå ner så håll tummarna att jag lyckas med det!!!!! Så jag vet inte, är det födelsedag för bloggen idag eller i morrn? Tror jag tar i morrn för söndagen där för 365 dagar sedan så var det dag 1 så i morrn firar vi bloggen =) Spännande spännande!
Lördag idag alltså å dagen har innehållt ett besök på Ekeby möbelaffär där min käre bror skulle kolla på lite möbler å sen åkte vi å hämtade kära mamma i Hbg innan jag landa hemma igen. Hemma blev d mys i soffan innan d bar iväg till mina päron för vårt dagliga kaffemys =)

Matmässigt så gick det bra tills jag kom till mina päron.... Men men, jag börja i alla fall med min vanliga frulle på gröt å frukt å te för 6 poäng.
Dagens lunch blev min mumsiga svamppaj:
Till pajen blev d lite kyckling, gurka, sallad å ett glas Brämhults blodapelsin å totalt blev detta 11 poäng.
Sen spåra d ur... Uppe hos mina föräldrar bad mamma mig ta in lådan med snickersen från uterummet då de fått smått besök därute, nån har mumsat i sig d sista av Aladdin asken å det e ingen i familjen Truedsson... Så, jag tog in snickersen som låg i en kakburk med lock å när jag titta i den var där ca 10 snickers kvar å jag åt upp dem, visst jag kunde slängt dem men d hade mamma inte gått med på å jag vet hon ätit dem å hon har redan det tufft å jag ville inte hon skulle göra så. Så jag tog beslutet, ett aktivt val, att äta upp dem å helt enkelt motionera lite mer i veckan för att kompensera. På snickersen blev d en lussebulle å 3 koppar kaffe å totalt uppskattar jag att d hela blev 28 poäng, mycket ja men så e det. Man har alltid ett val å jag valde att äta, inte för att jag va lessen, arg eller bara glad å det tycker jag e det viktigaste, jag åt inte pga en känsla vilket jag oftast gör utan jag satt ett tag å funderade på vad jag skulle göra å det gör att jag inte skäms för de 28 poängen för jag visste att d var 28 poäng å jag visste att jag inte behövde men jag valde det ändå.
Nu ikväll då jag kommit hem så har jag istället för en vanlig middag, valt d billigaste i matväg nämligen en portion mannagrynsgröt till med lite frukt för 4 poäng:
å sen har jag lagt in så jag kan ta en kopp te ikväll men jag kommer försöka undvika det å spara de poängen men jag tar med det i alla fall, så idag har jag käkat 51 poäng. Inte bra men jag har valt det sj å hoppas d inte straffar mig allt för hårt i morrn.

Motionsmässigt så har d vart en helt ok dag tycker jag, det blev 50 min slöpromenad på Ekeby möbelaffär å sen blev totalt 1 timmes slöpromenad till å från mina päron med jycken. Känns helt okej å det hela gav 7 AP.

Totalt: 51 poäng
Motion: 7 AP
AP totalt denna vecka: 43 st
AP kvar: 6 st

Tjenamoss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar