Summa sidvisningar

tisdag 31 juli 2012

Dag 557

Då var det tisdag å det e så skönt med korta dagar just nu! Det gör nedräkningen snabbare, sen blir d bara 3 veckor med heltid igen på jobb =)
Idag som sagt så var d jobb från 8-13 å det flöt på bra å sen efter att jag kom hem där vid halv 3 så va jag fast besluten om att INTE sova men ja.... Vad hände? Jo jag somna vid halv 5 MEN d va ingen sån mastodonttupplur som igår utan jag vaknade lite av å till under 2 timmar så inte så farligt men ändå inte helt bra...
Nåja, det va gott =)
Fick paket på posten idag:
Paket från Fitnessguru laddat med massa MUMS! Ville testa One Meal som ska va lite godare å göra gröt på plus är mer en måltidsersättningsprodukt å tänkte att det ihop med t.ex havregryn blir bra å enkla mellanmål laddade med protein =) Valde även å testa för första gången Fitnessnudlar, 0 kalorier men de innehåller ju självfallet kolhydrater så för mig blir det 1 poäng för hela paketet (200 g) men d blir så mycket mat så jag tar ju bara 100 g å då blir d 0 poäng. Perfekt för de dagar då jag har d tight med poäng men ändå vill få äta mig mätt så slipepr jag slösa veckobonus =) Till sist ville jag testa deras jordnötssmör å valde crunchy, med bitar i samt lite havssalt. Inget tillsatt socker å äckligt gott!Annars har d varit bergodalbana med vädret, inte supervarmt men sol å regn om vartannat å åska med en liten stormby på kvällen....
Inte gjort så mycket mer än jobb å sen hem, dock drog jag å Andreas samt Morgan förbi päronen en tur nu på kvällen så d va nice plus fick motionerat vilddjuret Morgan emd lite frisbee =)

Matmässigt har d varit en bra dag, det blev lite knas på morronen då jag sovit dåligt så var jag hungrigare än normalt så jag tänkte va förebyggande å köpte en macka på väg till jobb till mitt kaffe å tänkte att d får helt enkelt bli mer poäng idag. Dock efter kaffet så kände jag ingen direkt hunger så jag valde å lägga om regimen. Mackan åt jag vid halv 11/11 istället för min gröt som frulle:
rågmacka med lite creamcheese å kalkon för 7 poäng å sen lite frukt på det.
På väg hem valde jag å fika på tåget:
ca 12 poäng för muffinsen samt hubbabubbar =)
Väl hemma hade jag fått paket på posten som sagt som jag hämtade ut å valde att istället för min vanliga gröt testa One Meal å se vad d var för nåt å valde å göra havregrynsgröt:
Det hade varit godare om jag kommit ihåg salt... Annars gott å mättande =) Detta blev 6 poäng å lär göras fler gånger!
Kvällens middag blev också premiär:
Fitnessnudlar 100 g, stekt kyckling 100 g samt wokgrönsaker. Till detta gjorde jag sås på 2 msk sweet chilisås å 1 msk av Fitnessgurus jordnötssmör å d blev ju himmelskt gott!!!!! Det bästa med allt? 6 futtiga poäng för detta mumsiga mästerverk =) Kommer LÄTT köpa mer fitnessnudlar när ekonomin tillåter!
På allt detta har d även blitt 6 koppar kaffe för 6 poäng å jag landar på 37 poäng å nyttjar 10 poäng från veckobonusen.

Motionsmässigt har d också vart en skön dag, har varit på diverse promenader som gett mig 4 AP å sen valde jag som sagt å klippa gräset hos päronen till pappas förtjusning å det tog 20 min med handjagaren å gav mig 2 AP =)
Därmed 6 AP totalt å det e jag väldigt nöjd med!

Totalt: 37 poäng
Motion: 6 AP
AP totalt: 13 st
Veckobonus kvar: 16 poäng

Tjabba, tjena, goodbye!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar