Summa sidvisningar

måndag 16 juli 2012

Dag 541

Då tar vi söndagen å denna dag började inte roligt.... Vakna med magont, trodde d va magkatarr så näst intill överdoserade omeprazol men inget hjälpte... Då d inte verka bli vare sig bättre eller sämre packa vi in oss i bilen å sen kom 6 mardrömstimmar i bil ner mot SKåne å akuten i Helsingborg. Palla liksom inte ta akuten där uppe i Stockholm med risk att d skulle ta 6 timmar å sen behöva köra bil ner mot Skåne.... Låg i plågor i passagerarstolen, slumrade till med feberfrossa av å till, levde på vatten å efter vårt första å enda stopp vid Mjölby tror jag så köpte Andreas flytande föda åt mig:
Detta var min mat resten av dagen... Jag försökte mig på en banan men efter 2 mustuggor kom allt upp igen så jag höll mig till vatten å yoggi.
Väl framme i Hbg så börja nästa roliga del, ta prover å sen vänta på läkare..... De gånger jag vart på akuten i Hbg har d max tatt 2 timmar, jag kom:
å vi fick åka hem vid 02:00, 02:30 nånting. Hela vistelsen var intressant med nya upplevelser som inredning, saker som de sätter på ens kropp, folk som också är på samma avdelning...
 Mitt räddningskit, spypåsar av modell genomskinlig, yoggi å vatten...
 Mitt rum, nr 17. VÄldigt spartanskt. Å kallt!
Denne fina lilla ventilgrejsimojs fick jag, som sköterskan sa: om nu proverna ser dåliga ut så behövs du inte stickas fler gånger... Så där gick jag med en ventil, va lite frestande å se om d gick å spruta blod på folk på eget bevåg men motstod frestelsen...
Som avslut på dagen å när väl läkare kom så fick jag veta att de misstänkte gallsten å jag fick två val, första var en gastric cocktail (en sån fick jag på Akis i Uppsala å  NEJ tack!) Förklarade vänligt men bestämt att nej tack, smaken kan jag överleva men den där bedövade känslan i mun å svalg vägrar jag uppleva igen så jag tog gladeligen sprutan med voltaren som skulle sättas i rumpan med ett leende!
När den väl börja verka så var d ett sant Halleluja-moment! Somna som en stock på den hårda britsen (som va mycket skönare än AKis dessutom...)
På väg hem träffa vi en klasskompis på samma avdelning =) Petrit med andra ord så d va lite kul mitt i all misär å ifall nån undrar så mår Petrit bra, han var där som sällskap åt en släkting =)
Väl hemma stupa jag i säng!

Matmässigt e d rätt lätt å räkna..... Börja med två knäcke med smör å på den ena ägg å kaviar å nugatti på den andra, en kopp te å lite proviva som jag dumt nog trodde skulle hjälpa *haha*
På detta blev d en liter jordgubbs yoggi så jag landar på 37 poäng trots allt men där har vi den magiskt luriga effekten av yoghurt.... 16 poäng bara i den flarran jag drack! Nyttjar 10 poäng från min veckobonus =)

Motionsmässigt blev d inte mycket så jag sätter noll på den =)

Totalt: 37 poäng
Motion: 0 AP
AP totalt: 0 st
Veckobonus kvar: 39 poäng

Resultat!

Vikt: 75,8 kg
Minskat: 0 kg
Minskat totalt: 38,4 kg

Mått i midja: 93,5 cm
Minskat: 1 cm denna vecka
Minskat totalt: 36 cm

Dessutom det dags att mäta hela kroppen som jag gör varje månad runt den 14:

Midja: 93,5cm Minskat: 36 cm
Höft/rumpa: 103,5 cm Minskat: 21 cm
Överarm: 30 cm Minskat: 6,3 cm
Vad: 36 cm Minskat: 6 cm
Hals: 32,5 cm Minskat: 4,5 cm
Bröst: 96 cm Minskat: 15,5 cm
Lår: 52 cm Minskat 10 cm

Kvar till delmål 9, gå ner 40 kg å väga 74,2 kg: 1,6 kg
Kvar till delmål 10, komma i mina favvo jeans å ca vikt blir att väga 72 kg: 3,8 kg
Kvar till delmål 11, gå ner 45 kg å komma ner till 60-talet: 6,6 kg

Jag har inte vägt mig men d verkar som jag gått ner men sätter samma vikt som innan för jag vill inte chansa men som d ser ut har jag minskat ca 0,5 kg så det e alltid nåt =)
Denna veckan kommer jag fortsätta mitt knatande å låta min VV stegräknare göra jobbet å räkna hur många AP jag knatar för. Målet är att ligga på minst 4 varje dag så får vi se om jag hittar energin för att börja ta mig till gymmet i alla fall en gång per vecka, dock får vi se hur d blir med den saken med tanke på min eventuella gallsten.... Vill helst ha det utrett så jag inte gör saker värre genom att träna hårt....

Tjingeling!

2 kommentarer:

  1. Hoppas verkligen att det ordnar sig med din mage nu... :-/

    SvaraRadera
  2. Tack =) Ja det hoppas jag med för detta va fan inge kul men å andra sidan vet jag numera att min smärttröskel e jävligt hög.... Klarar jag över 15 timmar med den smärtan fixar jag nog fan allt! Inväntar tid för vidare utredning ifall det blir operation av gallblåsan eller vad som händer...

    SvaraRadera