Summa sidvisningar

måndag 30 juli 2012

Dag 556

Då var det måndag å idag kom han jag jobbar för tillbaka, upplägget för sommaren, precis som förra sommaren, är att jag jobbar för M1 (får va lite diplomatisk med namn på bloggen å de som jobbar som administratörer har båda namn på M) när han e på semester. Sen kommer M1 tillbaka å M2 går på sin semester. Då jobbar M1 för M2 å gör hans jobb å jag fortsätter på M1:s jobb så slipper jag lära mig två positioner (är olika för det jag gör är torrkretsen å M2 har kylkretsen) Annorlunda denna sommaren är att denna veckan är både M1, M2 å jag på plats å bara 2 datorer... Ni ser problemet, detta betyder att jag å M1 turas om med att sitta å glo i väggen typ... SÅ jag föreslog att jag börjar tidigt, precis som vanligt, å jobbar lite snabbare än normalt, lite stress tål jag =) Detta ger att jag tar hand om de dagliga uppgifterna som sortering av stopplappar å fraktsedlar, slå in dem i datorn samt gör återrapporteringen. Detta fixar jag med lite tempo på 5 timmar så jag föreslog att jag börjar halv8/8 på morronen, kör på tills M1 kommer halv 10/10. Han sätter sig vid datorn då å jag börjar sortera papper, sen går han på lunch å då hinner jag slå in saker i datorn samt köra återrapportering å slutar sen kl 13. Då hinner M1 göra klart d han ska göra å slippa jobba över så win win å jag får en slappevecka med korta dagar =)
Så jag va hemma halv 3 idag men lyckan över d va kortvarig, jag va trött som ett as å dumma jag la mig där vid halv 4 å vaknar? Jodå, halv 8.... Meeeeen det behövdes kände jag å jag begav mig sen ut på ett långt äventyr med jycken som ligger helt utslagen här å även om jag va dum å drack kaffe nyss så känner jag att sova inte lär va några större problem å även om d blir problem så kommer jag inte göra samma misstag i morrn =)
En skön dag trots powernap misstaget....

Matmässigt har d också vart en skön dag, känns som d blir en vecka med lägre matbehov för jag håller mig inom mina dagliga poäng utan å känna behov för nåt annat utöver å såna dagar/veckor e så jävla sköna! Slippa sug å hunger utan va nöjd med vad jag får =)
Börja dagen med kaffe för 4 poäng ås en lite frukt å vid 11 tiden min frulle som va min gröt på 4 poäng å lite mer frukt.
Dagens lunch va en mumsig sådan som jag åt på tåget hem:
marinerade kycklingspett med sweet chilisås med lite rösti för 11 poäng å sen blev d inte mycket mer då jag somna men efter min lilla lur så blev d samma middag som igår:
grillad kycklingfilé med sallad med majs å fetaost bl.a. i en enkel å sparsam dressing för 8 poäng å sen kom 2 koppar kaffe till för 2 poäng å lite körsbär som kvällsmål å jag landar på 28 poäng å nyttjar ett poäng från min veckobonus =)

Motionsmässigt var ju målet att köra powerwalk, hemmastyrka samt klippa gräs med handjagare meeeeeen så blev d inte riktigt.... Dock tvinga jag ut mig å jycken på en rask promenad som varade 50 min å vi kastade lite frisbee så jycken e trött å glad =) Inklusive det jag går på jobb så landar jag totalt på 5 AP å d e jag väldigt nöjd med =)

Totalt: 28 poäng
Motion: 5 AP
AP totalt: 7 st
Veckobonus: 26 poäng

Adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar