Summa sidvisningar

måndag 16 juli 2012

Dag 536

Då tar vi tisdagen som för ovanlighetens skull spenderades på jobb, var en skön jobbdag även idag å något som händer då å då e ju att man får in saker med dagens papperskörd där chaffisar visar vilken fin humor de har ibland:
detta var alltså en bom körning, de fick inte lämnat vad de skulle lämna då ingen var där men då räcker det med att skriva, bomkörning.... Men här tyckte chaffisen att 3 bom var en bra sak å skriva å jag hade sedan denna lapp låten: boom boom boom boom.... I huvudet.
Väl hemma blev d lite pyssel:

Å resultatet blev:
Målade tavlan med tanpetare.... Trodde d inte skulle gå men jodå, penseln jag hade klara inte de fina partierna i tavlan så d fick bli tandpetare =) E rätt nöjd även om d inte e sprikrakt å supersnyggt men d e faktiskt med flit.... Tyckte d blev lite coolare då =)

Matmässigt gick d bra idag, frulle som vanligt med gröt å frukt för 4 poäng å sen kom en lunch:
VV nudelsoppa med extra pasta för 8 poäng samt lite kaffe för 4 poäng på eftermiddagen.
Avslutade med samma middag som igår:
8 poäng å gott idag med =)
Landar på 26 poäng idag vilket känns grymt!

Motionsmässigt så är det promenader som gäller å min trogna vapenslagare eller vad d heter, vapendragare heter d nog förretsen.... Är min lilla stegräknare från VV som räknar ut det jag går till AP så tills jag hittar rätt rytm i vardagen så jag orkar å har tid att få in träning så blir d promenader som stegräknaren räknar ut åt mig vad d blir i AP å idag blev d3 AP =)

Totalt: 26 poäng
Motion: 3 AP
AP totalt: 7 st
Veckobonus kvar: 30 poäng

Tjingeling!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar