Summa sidvisningar

fredag 30 mars 2012

Dag 434 (Dag 10)

Då hade vi fredag å dagen har varit förkyld, nysig å snurrig.... Billig fylla kan jag ju tillägga =)
Tanken var å ha filmkväll med lite vänner ikväll men vi valde å skippa d hela å tur va d för jag e helt slut å hade inte vart mycket till sällskap å bara d här med å städa? HA! Orka knappt fylla diskmaskinen.... Så d va skönt å få slippa å bara slappa.
Utöver sjukdom så va d dags för veterinären för Morgans del å som vanligt gick d bra, den årliga vaccinationen var d å då Morgans veterinär bara haft hand om vaccineringar så har han aldrig vart "elak" så var gång vi svänger in på parkeringen tjuter jycken i högan sky av glädje *haha* han ser fram emot alla goda dofter å godis... Knäppgök!
Efter vaccination blev d dags å lämna bilen till pappa å dags å hämta mamma från akuten där hon sökte sig till då hon ramlade igår med sin cykel å sabba sitt redan sabbade knä så d blev till å sitta där å vänta å sen hem till päronen för å kolla Let´s Dance =)
En skön dag trots sjukdom, fint väder!
Morgan höll mig sällskap i bilen medan vi vänta på mamma =)

Matmässigt har d gått lite si å så, då jag vart sjuk har jag inte orkat nånting men jag tycker ändå jag vart duktig å e faktiskt lite stolt =)
Frulle blidde min gröt för 4 poäng å sen skulle där vart en varm pastasallad med parmaskinka samt Viktväktarnas smörgåstårta som lunch å middag men jag valde å ta en kebabsallad som jag utgår från att med sås å bröd blir lika mycket som min tilltänkta lunch å middag skulle varit ändå så 23 poäng för detta.
Nu ikväll har jag knappt haft matlust ändå men 2 koppar kaffe för 2 poäng å sedan gjorde jag lite mannagrynsgröt som jag sedan mixade med en halv dl vaniljvisp å färsk ananas för 5 poäng å en bit choklad för 3 poäng. Åt aldrig nån choklad igår men jag har säkert slarvat med nåt poäng nånstans under veckan så jag ändrar inget å d ger mig 37 poäng för idag å jag nyttjar 8 poäng från veckobonusen.

Motionsmässigt har jag knappt orkat blinka idag men jag har kämpat mig till 25 minters promenad i olika omgångar så d ger mig 2 AP å d e bättre än inget alls =)

Totalt: 37 poäng
Motion: 2 AP
AP totalt: 25 st
Veckobonus kvar: 14 poäng

Tjingeling!

2 kommentarer:

  1. Hahaha, skönt att han har en så skön inställning till veterinären.
    Det är så härligt med de där hundarna som (även då de har opererat bort livmodern, sövts för tandsten, blivit stuckna för blodprov osv) trots otaliga besök hos veterinären fortfarande är lika glada. Men tyvärr är de i minoritet. De flesta tycker inte vi är så roliga efter de har råkat ut för "större" grejer.
    Jag får hoppas att Morgan inte behöver råka ut för några större grejer, så att han behåller sin sköna attityd ;-)

    SvaraRadera
  2. Jo, han har haft lite större å värre besök hos veterinären men d har inte varit Erik Mörne då det handlat om akuta grejer å utan bil har d fått bli andra kliniker i de tillfällena så Erik har bara varit snäll å hoppas han kan få fortsätta med d =) Morgan har aldrig reagerat på sina vaccinationer, Erik e verkligen duktig på d där!

    SvaraRadera