Summa sidvisningar

onsdag 14 mars 2012

Dag 418

Idag hade vi onsdag, veckan går fort! Idag har d inte blitt mycket gjort heller då jag måste avvakta ett möte som sker på fredag innan jag kommer vidare i mitt projekt men jag försöker sortera å skapa ordning i det kaos som råder så lite har jag fått gjort i alla fall =)
Idag har d vart full rulle här hemma! Lilla Shelby bus har vart på besök å hon kommer i morrn också, stackars Morgan e helt slut å har däckat för länge sen, han lär behöva all sömn han kan få!





Dagen i bilder =) Mot slutet ser ni som sagt 2 minst sagt trötta jyckar å en trött människa....
En mysig dag med fint väder, åkte även till Väla en stund idag då jag skulle på synundersökning å få nya linser, e inte nöjd med mina 14 dagars linser då jag tycker de är lite väl dyra för min ekonomi å ska få tillbaka mina månadslinser igen så förhoppningsvis ger d skillnad i plånboken!
Köpte födelsedagspresent till Andreas mamma som fyllde 60 förra lördagen:
Å inne på Cervera såg jag en sån här brännare man har vid t.ex creme bruleé å jag skratta till högt då jag läste produktnamnet:
Ni som kan erat Vänner vet mycket väl vad jag syftar på här. För er som inte kan så är ett tips å söka på youtube efter Friends, Joey/Phoebe, flameboy å få er ett gott skratt! Just den scenen är en av mina favoriter... Den å Avsnittet Alec Baldwin e med å tar en mental bild.... *HAHA*
Matmässigt har jag gått över idag men samtidigt, nån gång får man väl göra d? Har vart förvånansvärt duktig hittills tycker jag men samtidigt så har vi hela helgen kvar där Andreas föräldrar kommer på besök å då blir d alltid en massa gottigt å väldigt onyttigt! Hoppas innerligt jag kan få kroppen å lyssna så jag väger under 83 kg tills på fredag för det e mitt mål jag satt när d gäller alkohol å speciellt vin... Jag får inte dricka nåt förräns jag passerat å är under 83 kg å jag hoppas som sagt d sker nu till helgen för med solen så kommer där en oförklarlig vilja att kunna få sitta ute i solen efter en lång dag med ett gott glas vin i handen =)
Nåväl, vi sätter väl igång... Frulle 4 poäng med lite frukt till å sen blidde d lyxlunch på Väla:
Bakad potatis på Graffiti med bacon å skinkröra, MUMS men inte lika god som thaikycklingen.... Dock underbart god å jag tippar detta blidde 14 poäng för de slänger i kryddsmör också vilket jag kan känna e onödigt å måste komma ihåg å be dem ta min utan det nästa gång.... Men men, mumma!
Sen blidde d även en latte för 4 poäng å väl hemma kunde jag inte motstå go´fikat å tog en muffin värd 4 poäng samt en kopp kaffe för 1 poäng.
Kvällens middag fick bli enkel av den enkla anledning att jag inte palla laga mat:
2 knäcke med ett hårdkokt ägg, lite lätt majo, gröt å en banan för 10 poäng å en kopp kaffe hos mina päron sen för 1 poäng å just nu sitter jag å suktar efter 2 Digestive kex men MÅSTE va stark! Nej, d blir inge mer nu, har en deadline på vågen!!!! Totalt 40 poäng idag å jag nyttjar 10 poäng från veckobonusen.

Motionsmässigt har jag vart duktig även om jag inte orkade med vattengympa idag... Jag å mamma hade bokat 2 pass ikväll, Djupvatten först å sen direkt i nästa bassäng för Aqua yoga men jag va helt slut i både knopp å kropp å valde å vila. Dock har jag med vilje knatat extra mycket då jag va på Väla samt även hemma så idag blidde d faktiskt 100 minters promenader! D ni =) Av detta blidde d 6 AP, inte vad jag hade tänkt mig då jag sikta på 8 men alltid nåt å d känns skönt.

Totalt: 40 poäng
Motion: 6 AP
AP totalt: 29 st
Veckobonus kvar: 35 poäng

Fliff floff!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar