Summa sidvisningar

tisdag 27 mars 2012

Dag 431 (Dag 7)

Tisdag idag å dag nr 7 i utmaningen Hundra grymma dagar! En vecka redan men ändå en hel del kvar, vi har ju bara börjat =)
Jag e lite arg på min bloggdomän, den säger jag har fyllt mitt gratisutrymme för bilder å raderar jag bilder så försvinner de från bloggen å jag har redan råkat radera lite bilder redan men men... Nu vill de att jag ska köpa mer utrymme å jag e snål som fan när d gäller såna saker så vi får se om jag lättar på plånboken å betalar för utrymme för jag gillar att blogga genom bilder men ja... Vi får se eller så flyttar jag helt enkelt bloggen, inte värre än så men ja d känns jobbigare å flytta än å betala för mer utrymme så jag återkommer då jag tänkt klart =)
Annars då? Jo, d har vart en skön tisdag där jag fått massor gjort på mitt projekt å deadline för del 1 av mitt projekt är på fredag å jag är 95% klar redan så d känns sååååå skönt! Kommer bli helt klar i morrn å hinner dessutom finslipa å läsa å eventuellt ändra saker så d känns helt underbart å väldigt olikt mig *haha* kommer alltid i sista sekund =)
Annars har d vart träning å soliga promenader på schemat å Simpsons maraton!

Matmässigt har d verkligen gått bra trots träningsdag då d brukar bli mer mat än normalt.
Började med min frulle på gröt å frukt för 4 poäng å sen blidde d broccoli å kassler gratäng för 8 poäng som sedan fylldes på med 2 koppar kaffe för 2 poäng hos mina päron.
Efter träning så blev d en proteinshake för 3 poäng å ett kvällsmål efter träningen i form av en skål mannagrynsgröt, banan, apelsin 1 ägg å 1 msk kaviar å även en kopp te å en bit choklad slank ner å allt ger att jag slutar på 29 poäng idag å därmed fullpott för idag =)

Motionsmässigt har d vart en skön dag också, jag hade noll lust men tack vare gruppen på fejjan för Hundra Grymma Dagar så blev jag peppad till å sticka å träna med mamma å ikväll var d ett mördarpass! Aqua Combat med Hanna, hon e grym!!! Man får verkligen JOBBA när hon håller i passet å d blidde 55 flåsiga minuter i poolen som gav mig 4 AP å ovanpå d har d blitt 25 minuters promenad med jycken för 2 AP så jag slutar på 6 AP idag vilket känns nice =)

Totalt: 29 poäng
Motion: 6 AP
AP totalt: 17 st
Veckobonus kvar: 30 poäng

Tjingeling!

2 kommentarer:

  1. Hej hej! Du, jag fick också upp ett sånt meddelande en gång när jag använde den nya designen av blogger. Alltså den nya kontrollpanelen. Jag tyckte det var väldigt konstigt att helt plötsligt hade jag "slut" på antalet bilder (och jag lägger upp ännu mer bilder än du, så det vore konstigt om *du* har fått det meddelandet). Så jag vägrade att köpa mig till mer utrymme och provade istället att byta tillbaka till den "gamla" designen på kontrollpanelen. Då gick det.
    Så körde jag med det ett tag, och nu har jag hamnat tillbaka på den nya igen och det fungerar att lägga upp bilder även där nu. Så det blir nog ett glitch nånstans. Prova att byta tillbaka till den gamla designen och se om du kan ladda upp bilder då.
    De ska inte få lura oss att vi ska betala pengar för att lägga upp lite bilder!!
    Kram Kram

    SvaraRadera
  2. Eller hur??? Inte bara jag som e snål *haha* Har aldrig bytt eller gjort några ändringar, testade nu å trycka runt lite på inställningarna så får vi se ikväll om d gav nån skillnad för som sagt tycker det e rätt kört om man bara får ha 1 GB i Picasa när allt annat e gratis annars å som sagt, det handlar inte direkt som du säger om en massa massa bilder....

    SvaraRadera