Summa sidvisningar

måndag 5 mars 2012

Dag 409

Då var d måndag å detta har inte varit en rolig dag den heller men d beror på mig å ingen annan, hjärntvättad som jag e så är jag det enda problem jag nånsin kommer ha och därför också den enda lösningen! Min lösning? Tillåter mig å tjura en dag till å verkligen försöka leva med känslan, försöka bena ut varför osv å helt enkelt rida ut vågen å förhoppningsvis så kommer det hjälpa. Känner helt inte för å va duktig just nu å som jag skrivit förr, att jag e slarvig med min regim just nu betyder INTE att jag slänger d åt fanders utan jag tar en liten paus bara =)
Dagen började med att åka till Landskrona för å lämna Morgan som skulle ha en playdate med sin tjej Shelby å sen stack jag, Björn å Andreas till Malmö för vårt introduktionsmöte hos Akka frakt å få veta vad vi ska pyssla med nu under vår sista LIA =)
D va spännande å som vi fått lära oss under dessa terminer inom transport & logistik världen så är förändringar högst närvarande å händer ofta *haha* Kent presenterade lite annorlunda upplägg mot vad vi snackat om tidigare å vi blev alla lyckliga för vi fick roliga projekt å jobba med å det projekt jag va orolig över som innebar att sitta på Akka å jobba operativt ett par veckor var helt struken så jag va lättad! Dessutom fick jag d projekt som jag va mest engarerad å exhalterad över men som egentligen skulle varit till ett annat par i klassen =)
Mitt projekt som jag ska jobba med är att hjälpa till å utforma en Yrkeshögskoleutbildning eller i alla fall på den nivån, för Transport koordinator (transportledare), allt från kursupplägg, kursplaner, hur många lektioner över hela utbildningstiden, preliminärt schema osv osv =) Oerhört spännande! Utbildningen kommer vara 1 år lång så detta blir ett maffigt projekt å sänka tänderna i!
Så lite kul grejer har hänt idag men i d stora hela så har d kännts lite deppigt, trött, energilöst vilket drar ner dagens betyg....

Matmässigt har jag försökt vara duktig men d gick si sådär... Som sagt så gör jag försök till å välja rätt å allt jag äter är medvetna val å jag har tänkt igenom noga innan jag äter just för att jag inte helt ska tappa kontrollen å när jag noga väljer vad jag äter, varför å vilka konsekvenser d komer ge INNAN jag äter så slipper jag ångest å skamkänslor när jag tänker efter när d e för sent så d känns bra trots jag inte varit duktig.
Frulle blev min gröt med en halv bulle med lite smör, en liiiten bit skinka å paprika för 7 poäng å sen en kaffe för 1 poäng.
Lunch blev bakad potatis med kräftröra:
Detta blev 9 poäng å mumma värre =)
Sen blev d ett mellanmål som jag inte räknat med men d va gott å d åts med gott samvete:
Jag va osäker på om jag skulle äta allt så därför finns inte 2 Digestivekex med på bilden men d blev dessa knäckemackor med ägg å Kalles kaviar samt 2 Digestivekex för 9 poäng.
Kvällens middag blev en variation på lunchen men lite utökad:
Kräftröra med ägg å majo, bakad potatis å en hyvlad rå morot för 9 poäng å sen har d blitt chokladpannacotta.... Va inte meningen men Andreas gjorde en stor portion i helgen men tyckte inte om d vilket jag misstänkte hela tiden men han ville prova å när han sen tänkte slänga så kändes d fel... Jag vet att det e fel å äta saker BARA för att d känns fel å slänga men jag tänkte på det i säkerligen 3 timmar om jag skulle äta den eller ej å till slut valde jag å äta å d blev 11 poäng å totalt idag ligger jag på 46 poäng så hela veckobonusen e slut å även så mina AP men men.

Motionsmässigt har jag också varit slö, inte orkat, inte velat å bara BLÄ! Men, lite har d väl i alla fall blivit å d lilla e bättre än inget så d blev 10 min promenad som ger mig 1 AP.

Totalt: 46 poäng
Motion: 1 AP
AP totalt: -5 st
Veckobonus kvar: 0 poäng

Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar