Summa sidvisningar

söndag 4 mars 2012

Dag 408

Då var d söndag å en ny VVV börjar å idag har d vart en urusel dag, hemsk! Usch....
Vill knappt blogga alls men jag tvingar mig till d.
Dagen började på gott humör å jag va glad tills vågen kom in i bilden... Fruktansvärt löjligt med tanke på att jag bara gått upp 0,2 kg men jag vet inte... D där plusset satte sig hårt i mig å jag har vart på fruktansvärt dåligt humör hela dagen å gjort mindre bra val, dock medvetna val men inga bra val.
Jag vet nu mer å mer om hur jag fungerar för hela dagen har jag kännt att jag vill hetsäta, frossa... Men jag har kämpat å kämpat å kämpat å nu ikväll förlora jag delvis men försöker trösta mig med att d kunde varit mycket värre.
Jag vet varför d va plus på vågen å d va inte mycket men jag hade verkligen ställt in mig på att få tappa 0,5 kg å när d nu inte skedde så krossades mitt goda humör å hela dagen har jag haft dåligt med energi, inte alls fått gjort d jag velat göra... Skulle ju storstäda vilket har blitt gjort delvis, men inte alls så som jag hade velat. Allt har varit en kamp, bara d att kolla på serier har varit jobbigt, har liksom velat krypa ur mitt egna skinn å bara få försvinna.
Så nu har jag tjurat tillräckligt, erkänner att vågen vann över mig idag å fick mig ur balans. Allt jag gjort idag har jag tänkt efter innan mycket noga å mer kan jag inte begära. Life sucks sometimes bara! Samtidigt känns d fel å gnälla för jag har minst två vänner som kämpar med cancer å jag skäms för att jag går å tjurar över ett plus på vågen när d finns dem som har d mycket värre...

Matmässigt började det bra men gick sakta utför... Dock har allt jag ätit tänkts igenom noga innan jag åt nåt å jag har hafft d tufft med å kämpa emot hetsätningsattacken jag haft idag... Tror d e delvis pga hetsätningviljan i kroppen som jag kännt mig så orkelös för all energi har gått åt till att bekämpa den.
Nåja, gröt till frulle för 4 poäng, lunch blev ädelostkyllingen:
8 poäng å sen blev d en latte i hopp om å bli på bättre humör för 4 poäng, 2 koppar kaffe för 2 poäng å sen gick d utför med 6 Digestivekex för 10 poäng å d värsta av allt:
Pizza... Å värre än såhär? Jag åt upp hela, i ett svep.... Redan där kanske jag kan ge en indikation på hur illa mina hetsätningsattacker kan vara för d värsta av allt e att jag kan nu, 20 min efter pizzan fortfarande äta mer, jag hade lätt kunnat äta en halv pizza till eller en efterrätt å det e just så mina attacker funkar, den där signalen om att jag e mätt infinner sig inte, e som om jag på nåt sätt blockar den å jag har ärligt taalt en känsla i magen som om jag är mer hungrig just nu i skrivande stund vilket e d sjukaste av allt å det som gör mig rädd för mina hetsätarattacker för d finns inget stopp... Dock e jag faktiskt lite stolt över mig sj idag för som ni förstår så har jag förr kunnat kränga en heeeeel del mat en sån här dag men idag blev d "bara" en pizza å 6 Digestive kex som inte stod på agendan som jag åt. Dessutom har jag funderat läääänge på om jag verkligen skulle ta pizzan eller ej å jag har valt att äta å därmed ta straffet på 43 poäng å totalt idag blev d 72 poäng.... Men, jag tar d straffet å får leva normalt efter mina dagliga poäng resten av veckan. D blir alltså 42 poäng som nyttjas av veckobonusen.

Motionsmässigt har jag rört på mig men inte alls som jag hade önskat å varje steg på mina promenader idag har varit en kamp kan jag säga... Allt som allt blev d 45 min som ger 3 AP.

Totalt: 72 poäng
Motion: 3 AP
AP totalt: 3 st
Veckobonus kvar: 7 poäng

Resultat:

Vikt: 83,4 kg
Minskat: 0 kg
Minskat totalt: 30,8 kg

Mått i midja: 102,5 cm
Minskat: 0 cm denna vecka
Minskat totalt: 27 cm

Kvar till delmål 7, väga 83 kg, det magiska talet där allt började: 0,4 kg
Kvar till delmål 8, gå ner 35 kg å komma ner till 70-talet: 4,6 kg
Kvar till delmål 9, komma i mina favvo jeans å ca vikt blir att väga 72 kg: 11,8 kg

Som sagt, inte minskat denna vecka utan ökat, +0,2 på vågen vilket jag vet beror på att träning kommit igång igen efter 6 veckor av endast promenader å inget muskelarbete... Denna veckan hade jag 2 rejäla muskelpass så jag misstänker d hela beror på d men ändå blev jag lessen å arg men sånt e livet. Nu skiter vi i detta å går vidare. Idag var allt piss å i morrn e en ny dag.

Hej då

1 kommentar:

  1. Är det 43 poäng i en pizza? Huuu! Hur kan det vara så mycket? Hur mycket ska du äta per dag nu? Har glömt. Så här dåliga dagar har alla om det är nån tröst. :)

    SvaraRadera