Summa sidvisningar

fredag 9 mars 2012

Dag 413

Då var d freeeeeeeeeeeedag å idag har jag jobbat med mitt LIA projekt, fick skickat iväg min projektplan med Gantt schema till alla berörda parter så lite duktig har jag vart idag =)
Sen blidde d faktiskt lite tid för slapp i soffan innan jag begav mig mot mina päron å en härlig promenad med jycken men ack vad jag misstog mig inför hur eftermiddagen/kvällen skulle spenderas...
Väl där så hann jag dricka ett glas vatten innan pappa kom hem å fråga om jag orka hjälpa dem med den gamla soffgruppen å ja, snäll som man e så sa ja jag men ja... Var ju inte helt beredd på följande:

Lasta in soffgruppen i skåpbilen
Åka ut till Ekeby å lasta av soffgrupp hos den nye ägaren som köpt den
In i bilen å igen för å åka till Ekeby möbelaffär där mamma å pappa skulle kolla på soffbord
Iväg igen till Väla för å hämta päronens nya glasögon
Brumma till Sockengatan i Hbg för å titta på ett annat soffbord
Åka hem igen å va hemma kl 19 å jag kom till päronen kl 16....
Morgan spanar efter skumma typer å patrask på Väla
Å så här trött blir man efter långpromenad plus 3 timmar ute på biläventyr =)
Jag va ungefär lika trött som jycken så jag tackade ja till skjuts hem trots tanken va å gå men klockan hann bli mycket å jag ville hem snabbt för å laga middag innan d blev allt för sent.
Sen har d blitt mys i soffan å snart blir d dags å avnjuta nya avsnitt av The River!! Hatar att jag börjat kolla på d för jag bara vet det e en serie som kommer ge mig nervproblem å jag skriker å gapar på serien jämnt å ständigt för karaktärerna envisas med å leka med ockulta å mystiska saker å väsen....

Matmässigt har d vart en bra dag men det har varit farligt nära sammanbrott flera gånger!
Frulle blev som vanligt gröt med frukt för 4 poäng å sen kom där en lunch som blev:
Lasagne med grönsaker för 8 poäng å hos päronen blev d efter långturen som jag trodde skulle va kort 3 koppar kaffe för 3 poäng.
Äntligen hemma blev d matlagning å ikväll blev d en kär favorit:

Tacopaj =) Mycket god å jag blev inte super mätt direkt på portionen då jag brukar ha nån grönsak till men med tanke på hur sent d hann bli så ville jag inte ha så mycket i magen innan d e dags å sova så bättre lite plus jag hade planer på efterrätt idag som jag verkligen såg fram emot så d fick bli kvällsmålet:
Daimglass som jag gjort sj på vaniljvisp å lite daim plus mumsig frukt i form av honungsmelon å hubbabubbar =) Sååååååååååååååååååååååå gott!!!!!! Pajen blev 10 poäng å glassen blev 5 poäng å till detta blev d en kopp te för 1 poäng å jag landar på 31 poäng å nyttjar ett poäng från mina AP.

Motionsmässigt har jag vart relativt duktig tycker jag med 45 minuters promenad för 3 AP å sen blev d vigoröst lagande av mat med lite plock å städ i 30 minuter som jag tycker kan räknas å ger 2 AP. Nu ikväll ska jag försöka göra lite Wii övningar hade jag tänkt men nej... D lär d inte bli, får ta igen d i morrn =) Så 5 AP idag e inte illa d heller å efter mitt nyttjande av en av dessa blir d 4 AP.

Totalt: 31 poäng
Motion: 5 AP
AP totalt: 11 st
Ingen veckobonus

Farewell!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar