Summa sidvisningar

lördag 1 oktober 2011

Dag 253

Då hade vi lööööööööööördag å satan vad varmt det har varit! Rena rama sommarvärmen! 25 grader i skuggan..... Å ingen vind.... Inte normalt den första oktober direkt kan jag ju be att få tala om men men, klaga gör man ju såklart *haha* aldrig e man nöjd! Men men, så e d.... Annars då? Inte hänt så mycket idag, gjorde ett försök till att städa här hemma å d gick faktiskt skapligt måste jag säga, har rymt undan d värsta så i morrn blir d till att slutföra jobbet =)
Pysslat lite med Morgan också, tatt lite tovor samt rensat öron vilket verkligen inte uppskattades.... Jisses vad sur man kan va å en jävel till att gömma sig men till slut hade jag chansen å göra ett litet ambush i soffan så jag fick min vilja igenom även om d tog ca 1 timme innan jag ens fick tag i honom =) Men jag hade inte direkt bråttom heller så mig stör d inte för jag vet jag får som jag vill i slutändan, frågan e bara när min lille skitunge ska inse detta? I morrn blir d klor... *muahahaha*
Kört 2 maskiner tvätt å en maskin disk så lite produktivt har d blivit å som jag sa, rymt undan d värsta så d inte ska ta 5836473 timmar i morrn....

Matmässigt har d gått bra idag, började med en frulle på special K å mjölk samt en kopp te för 4,5 poäng å lunchen blev:
4 knäcke med 90 g lövbiff å liiiite senap som fick agera smör, lite morötter å en pappelsin =) Mycket mumsigt å detta blev 6 poäng.
Kvällens middag blev samma som gårdagen nämligen tacos alá viktväktarstyle:
Kokta morötter med sallad på babayspenat, gurka, tomat å majs samt lite tacosås å pinapple salsa å 60 g köttfärs =) Mumsigt värre å detta blev 7 poäng samt nu under kvällen kände kroppen att den inte fått kaffe på ett tag så jag kokte kaffe å Andreas ville också ha lite så jag passade på å va lite extra gullig:
Jag tog våra namn muggar =) Alla mina goooooa stora kaffemuggar va smutsiga så d fick bli dessa =) Kannan räckte till 2 koppar kaffe som gav mig 1 poäng då jag har mjölk i samt en bit choklad för 3 poäng som ger mig en summa på 21,5 hittills idag å nu tänker jag faktiskt ta mig en kopp te för 0,5 poäng å faktiskt lite choklad till så jag landar på 25 poäng idag å utnyttjar därmed ett bonus poäng å eftersom det e lördag å min viktväktar vecka börjar om i morrn så försvinner alla mina bonuspoäng =)

Motionsmässigt har d inte hänt så mycket, kanske det har blivit rörelser värda 1 bonuspoäng men inget jag kommer räkna, vilodag med andra ord =)

Totalt: 24 poäng
Motion: 0 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 0 st

Tjillevippen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar