Summa sidvisningar

onsdag 12 oktober 2011

Dag 264

Då var d onsdag å vi fortsätter nedräkningen, endast i morrn också sen e d bon voyage å hello Norway! Ska bli så satans i gatans göttigt å skoj å alldeles.... Alldeles underbart..... Sörlands chips, vi möts snart igen =) Nej men skämt å sido så ser jag verkligen fram emot att få träffa alla goa vänner:
Koselige Kjersti =)
Herlige Heidi =) (x2)
Töte Therese =) (ska egentligen va söte Therese men jag hitta inga bra beskrivningsord på norska som börja på T....)
Å snart, snart har jag dig i min famn igen:
E kärlek detta ska ni veta!!!!!
Så nej jag e väl så där lite lagom exhalterad inför resan, e lugnt... Inget speciellt liksom..... *hihi*
Annars så har dagen vart lugn, sov länge eftersom jag de senaste dagarna haft svårt å sova, vet inte varför plus jag har ont i magen var å varannan dag.... Inget skoj alls men jag rannsaka kroppen igår då jag än en gång låg där i sömnlös i sängen å vet nu varför jag mår som jag gör å jag vet hur d ska försvinna men tyvärr lär d dröja ett litet tag till innan orsaken till mitt magont å mina sömnproblem försvinner men jag kan garantera mig sj att på måndag mår jag bra igen om mina rannsakningar e rätt... Jag överlever, d finns pepsid duo å sova kan jag göra när jag blir gammal så d löser sig.
Åkte å träna samt har vart å handlat med mamma å sen har d itne hänt så mycket mer =)
Haha jo en sak till! När jag åkte bussen in till Helsingborg så hade nån fixat en söt stämpel å även om de tekniskt sett "förstört" bussätet så tyckte jag d va skoj för på baksidan av nackstödet på stolen framför mig va detta:
Facebook is everywhere!

Matmässigt har d gått bra även fast jag vart nära å synda men d va inte så svårt å stå emot men d beror förmodligen på att jag haft så ont i magen på sista tiden att jag vant mig på nåt sätt....
Börja hur som haver som vanligt med en skål special K med mjölk å en kopp te för 4,5 poäng å sen blev d även en latte från Espresso House för 2 poäng å efter träningen kom en proteinshake för 2,5 poäng.
När jag kom hem blev d en kombinerad lunch å middag:
Samma som gårdagen typ, vårrulle för 3 poäng, mangocutneysås med stekt lök, paprika å svamp för 3 poäng å till detta potatis å lite majs för 3 poäng å tomat =) Totalt 9 poäng å d ger mig en summa på 18 poäng så nu kommer d få bli 2 koppar te för 1 poäng samt en bit choklad för 4 poäng å därmed slutar jag på 23 poäng för idag å jag spar ett poäng till mina bonusar.

Träningsmässigt har d gått bra idag, kom iväg på ett vanligt vattengympa pass å eftersom de som mest är på dessa pass är 60+ så e d inte lika hårt som under mina andra pass så dagens vattenpass gav mig 3 bonuspoäng. Jag hade tänkt mig en runda i gymmet innan passet men så blev d inte tyvärr, funderar på å ge mig ut med jycken på en promenad men jag e ganska trött, hoppas jag får sova i natt... Vi får se, kommer där mer så tar jag d till morgondagens bonuspoäng... SÅ för idag blev det 3 bonuspoäng för vattengympan å sen på det vardagsmotion för 1 bonuspoäng å med det poäng jag spar från maten blir det totalt 5 bonuspoäng för idag.

Totalt: 23 poäng
Tränat: 4 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 23 st

Ha det på badet folks!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar