Summa sidvisningar

onsdag 5 oktober 2011

Dag 256

Så då var d tisdag å kanelbullens dag dessutom men inga kanelbullar för min del inte, nejdå MEN den 14 oktober e d jag som ska köpa en chokladsnäcka på Espresso House som jag haft ögonen på en vecka nu! Ser så mumsigt god ut... Så på vägen upp till Oslo ska jag mysa med en sån har jag bestämt så idag var jag bara tvungen å fråga personalen där NÄR de sluta sälja dem å svaret blev den 19 oktober så jag blev bara ännu lyckligare =)
Annars har d vart en heldag i skolan med föreläsning om Logistik & IT, nyttigt å bra men gud vad tråkigt i längden för d blev korvstoppning, alldeles för mycket att ta in på kort tid så ja.... Huvudet snurra gott efter dagens slut!
Sen blev d storträning för min del medans Andreas åkte iväg på möte, plugga samt hämta en väääääääldigt trött jycke i Landskrona där han varit hos tant Emma å sin tjej Shelby =)

Matmässigt har d vart en skön dag idag å den började som vanligt med en skål Special K med mjölk samt en gooood kopp från Espresso House, latte med lättmjölk för 2 poäng.
Dagens lunch blev viktväktarnas tomatsoppa med morötter, en burk makrill i tomat samt 2 knäcke för 6,5 poäng å väldigt gott faktiskt! Under eftermiddagen blev d en kopp kaffe med mellanmjölk för 1 poäng å när jag kom hem blev d en snabb å enkel middag:
Viktväktarnas Gulaschsoppa med lite extra potatis till som blev 5,5 poäng gott å lagom mättande faktiskt och efter träningen blev d en proteindrink för 2,5 poäng å nu när jag kom hem blev d ett efterlängtat mål mat bestående av:
Ett halvt paket bacon för 3 poäng, en äggröra bestående av 1 ägg, svamp, lök å en tomat som jag la på en bädd av färsk babyspenat för 2 poäng (ägget då med andra ord...) å till det en apelsin samt en kopp te =) Så totalt blev portionen 5,5 poäng som ger mig en totalsumma på 27 poäng å jag utnyttjar 3 bonuspoäng.

Träningsmässigt har d verkligen vart en bra dag! Åkte tidigare till Filborna Arena för att köra en runda i gymmet innan det var dags för vattengympa =) Blev liiite stressigt i gymmet men 30 min fick jag in som gav 2 bonuspoäng å sen direkt efter d blev d ett pass Aqua med en instruktör jag ler bara jag ser hennes namn:
Tänker ju osökt på Hipp Hipp =) Jolanta, e så sött å hon e söt också, en före detta proffs dansare som sadlat om till träningsinstruktör, hon kommer från öst av hennes brytning å döma å hon e så jävla go´! Visst henns pass e inte direkt så man flåsar men jag gillar dem som ett lugnare alternativ å med en omgång i gymmet före passet så kändes d passande =) Vattengympan gav mig 4 bonuspoäng å på det har jag ca 1 bonuspoäng från diverse promenader så det blev en totalsumma på 7 bonuspoäng som blir 4 bonuspoäng efter att jag dragit bort det jag överkonsumerat =)

Totalt: 24 poäng (kompenserat)
Tränat: 4 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 15 st

Tjingeling!

2 kommentarer:

  1. Hihi tuuuuuuuuuuuusen takk pus =) Må jo hvis jeg skal nå frem til den vekt jeg satt meg for til den 14 oktober =) Å det går bra, ja slitsomt innimellom men jeg vet jo også att jeg trenger bare å väre så her streng ved meg selv i 8 dager til, sen får jeg lov å spise å kose meg hvor mye jeg vil i löpet av helgen hos deg =) Lengter noe så sinnsykt!!!!!

    SvaraRadera