Summa sidvisningar

söndag 23 oktober 2011

Dag 275

Så var det söndag å en ny vecka tar sin början för mig, vecka 40 till å med! 39 veckor har jag avverkat, lite sjukt när man inser hur länge det är... 10 månader ungefär eller ja, om en vecka när vecka 40 e avklarad så är det 10 månader eftersom jag började där i slutet av januari. Visst, jag e långt ifrån det jag trodde jag skulle ha uppnått vid denna tidpunkt men men.... Enligt mina drömmar skulle jag legat på ca 79-75 kg så jag ligger ca 15 kg back men men det är i såna här stunder jag måste tänka på vad alla söta å fina vänner som läser min blogg sagt till mig å det är det faktum att jag gått ner nästan 22 kg, 22 kg! Jag e så dum ibland för jag tycker liksom inte jag åstadkommit så mycket men nu när jag suttit å filosoferat för mig sj här ikväll så slog det mig att jag har aldrig gått ner så mycket som jag gjort nu faktiskt. Den största viktminskning jag åstadkommit nånsin är just den första jag gav mig på där med start januari 2002 å avslutade i juni samma år. Då gick jag från 83 kg till 65 kg, alltså en minskning på 18 kg å det har fram tills nu vart det största jag nånsin åstadkommit så att faktiskt sitta här med 22 kg borta från kroppen e verkligen inte fy skam! E min skalle som behöver en omgång stryk för att den e så negativ å inte tycker att jag gjort nånting, att det inte gjort nån skillnad men det har ju det! Jag har gått från storlek 52 i byxor (jag var farligt nära 54 till å med...) till 44 i byxor! Det är fyra storlekar minus, jag känner ju att det inte längre tar emot att springa till tåg eller buss, innan på 114,2 kg så insåg jag att jag va tvungen å springa för å hinna ett tåg eller en buss så avstod jag gärna för det gjorde ont att springa. Det fanns dagar på vintern i skolan jag tagit hissen upp för mina knän protesterade högt över att gå i trappor å så är d inte längre =) Så jag måste dra mig sj i örat å faktiskt inse vad jag åstadkommit å vara glad. Det ÄR en stor bedrift, jag måste skaka av mig alla de negativa tankar andra hemska människor fyllt min hjärna med å verkligen försöka se vad alla andra ser å jag såg d faktiskt lite sj i de fina bilderna som blev tagna i Oslo:

Så det e bara å sträcka på mig å erkänna för mig sj att jag verkligen är MEST BÄST *haha* Andreas å Björn i klassen som börjat med det uttrycket att allt är mest nånting å d passar här =)
Annars har d vart en skön dag idag, slappat hemma å skulle egentligen städat idag men sov lite länge å valde att hellre utnyttja solen å d fina vädret till att ta en långpromenad å busa med min lille älskling Morgan =) Rymde undan rätt rejält igår kväll så d får duga så länge!
Myst uppe hos mina föräldrar å kollat på tv tillsammans samt gjorde en liten ful ambush på jycken... Hade tagit med hans kloklippare å klippte klorna hos päronen där mamma höll honom, han vet allt för väl vad jag vill här hemma så han gömmer sig å gör d hela 7 gånger svårare så idag gick d smidigt trots han va sur som ättika.... (stavas d så? Försökt både med K å CK men båda känns fel...) Nåja, han vägrar att ens titta på mig då jag håller på, vänder strategiskt bort huvudet å blänger i ögonvrån på mig, sen när han tycker jag ska tycka synd om mig tjuter han i högan sky, gärna utan att jag ens rört honom bara för å skapa mer sympati.... Skrattar gott varenda gång, han kan verkligen min lille skitunge =)

Matmässigt har d gått bra idag också, började dagen med mina älskade special K med mjölk å med 2 satsumas i samt en kopp te:
Detta blev totalt 4,5 poäng å d dröjde inte så länge innan d fick bli dags för lunch eftersom jag sov lite för länge.... Lunch idag blev nästan samma som igår:
Stekt torsk samt en äggröra på lök, svamp å tomat samt 2 ägg å till det lite baby spenat å majs å allt blev tillsammans 7 poäng å väldans gott =)
Uppe hos mina päron blev d 3 koppar kaffe för 1,5 poäng å när jag kom hem blev d faktiskt samma middag som igår:
Viktväktar pizza med parmaskinka, lök, tomat å svamp samt lite majs å till det babay spenat å kokta morötter, smaskens å 7 poäng =)
Detta ger mig 20 poäng hittills idag så nu ikväll blir d två koppar te för 1 poäng samt en bit choklad för 3 poäng å en slutsumma på 24 poäng för idag =)

Motionsmässigt ska jag inte klaga, visst jag hade hoppats på träning men allt jag tycker om va fullbokat idag så jag valde som sagt att umgås med min älskade voffsing å vi var ute å kasta sten som han älskar, han hörs genom hela Rydebäck.... Hans skall e högt å starkt samt just där på ängen blir d som nån form av kusligt bra ackustik så jag hör hans eko långt bort.... Därför görs detta endast på respektabla timmar på dygnet *haha*
Sen efter paus å mys hos mina päron begav vi oss hem igen å totalt fick jag ihop 3 bonuspoäng vilket inte e så illa, bättre än ingenting =)

Totalt: 24 poäng
Motionerat: 3 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 3 st

Då tar vi resultat:

Vikt: 92,4 kg
Minskat: 0 kg
Minskat totalt: 21,8 kg

Mått i midja: 108,5 cm
Minskat: 0 cm denna vecka
Minskat totalt: 21 cm

Kvar till delmål 5, väga 89 kg: 3,4 kg
Kvar till delmål 6, väga 83 kg, det magiska talet där allt började: 9,4 kg

Som sagt, ingen förändring denna vecka å det e jag faktiskt glad för, hör å häpna! Men med tanke på hur onyttig å vilket glufsande jag haft för mig i hela 5 dagar kanske d va 6 e lite osäker just nu men minst 5 dagar å med noll rejäl träning så var jag rädd för eller ja, jag var övertygad om att jag hade lagt på mig ett kg eller 2 så jag var lättad över att se att d var noll förändring! Jag tror faktiskt jag minskat kanske max 0,5 kg egentligen för jag vet mensen kommer nu i veckan å d kan ju va så att det blev 0 i förändring pga vätskeansamlingar men vem vet?
Så jag e nöjd, veckan framför mig så börjar vi vår LIA å vi ska va i Malmö om allt går vägen å förhoppningsvis måste vi bara va där kanske 2 dagar i veckan eftersom vi ska göra ett undersökande arbete som inte kräver vår närvaro på LIA platsen utan vi kan jobba hemifrån eller från skolan så förhoppningsvis kan jag trycka in 3-4 träningstillfällen i veckan nu =) Kroppen får samarbeta efter eget tycke men jag hoppas den ger med sig snart så jag i alla fall kan få väga mellan 89-85 kg tills min födelsedag ska jag va ärlig blir jag överlycklig för 89 kg men jag hoppas på liiite mer än så men vi får se =)

Hopp å hepp, mera PEPP!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar