Summa sidvisningar

onsdag 5 oktober 2011

Dag 257

Då var d onsdag idag å dagen har varit helt okej =) Började dagen med grupparbete i skolan, logistik... Jobbar med ett "case", lite friare å inte alls lika frustrerande som AB Cyklett men d kan ju också bero på att man nu har kommit in i logistiktänket ordentligt, vem vet?
I alla fall, det gick förvånansvärt smidigt å vi e klara med de 6 första uppgifterna å gick hem där runt kl 15 vilket kändes riktigt skönt så på fredag tar vi tag i de resterande 6 frågorna samt har redan påbörjat sammanställning till inlämning vilket känns riktigt skönt å det bästa av allt? Läraren gav tummen upp på d vi gjort hittills så d va en skön lättnad jämfört med AB Cyklett där man kunde spendera timmar på uträkningar som sen var fel... Kul. Men idag var d rätt så d känns gött!
Morgan hade fått busa hos mormor å som vanligt såg d ut så här då vi hämtade honom:
Tröttfis =) Så vi tog bussen hem istället för å gå för där var en viss liten vovve som helt enkelt inte orka *haha* För min del var d bara å vända på stationen i Rydebäck för å bege mig mot träning =)

Matmässigt har d vart en bra dag, började med 2 koppar kaffe (försov oss idag men i å med grupparbetet så var d inte så farligt tack å lov) hos mamma för å vakna till liv som gav mig 1 poäng å sen skyndade dagen förbi å helt plötsligt var d lunchdags å då hade jag inte haft tid å käka frulle så d fick bli lunch först som blev så gott att jag glömde ta bild... Men knaperstekt bacon samt mumsigt potatismos för 6 poäng blev d till lunch å på det en kopp te för 1 poäng.
Hemma hos mamma blev d en kopp kaffe samt frulle *hihi* så där intog jag mina special K med mjölk för 4,5 poäng samt ett äpple.
Efter träningen blev d min proteinshake för 2,5 poäng å när jag kom hem en timme senare blev d:
4 knäcke med lite smör å leverpastej med lite gurka samt en apelsin för 6 poäng å nu efter att super snälla Andreas åkt till Maxi å köpt mjölk till mig då jag glömde paketet ute i morse (dumma mig...) så blir d en goooood kopp te med lite choklad för 5 poäng å det gör att jag slutar på en totalsumma av 26 poäng å därmed utnyttjar jag 2 bonuspoäng =)

Träningsmässigt har d också gått bra =) Kom iväg på Aqua Combat som e mitt favoritpass men idag kände jag att gårdagens pass med gym plus Aqua (vanlig vattengympa) tog ut sin rätt för jag kände mig svagare än normalt.... Tänkte på vad min kompis Anne sagt åt mig att lyssna på kroppen så jag tog d lugnt under "styrkeövningarna" å gav järnet under konitionsbitarna så d gick bra å e gött trött i kroppen nu =) 55 min var dagens pass å det gav mig 4,5 bonuspoäng å till det kommer dagens motion som landar på 1,5 bonuspoäng å det blir totalt 6 bonuspoäng idag vilket känns oerhört bra, efter att jag kompenserar dagens "övertramp" har jag 4 bonuspoäng att lägga till min bonuspott =)

Totalt: 24 poäng (kompenserat)
Tränat: 4 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 19 st

Tooooodalooooooooooooo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar