Summa sidvisningar

onsdag 26 oktober 2011

Dag 278

Idag hade vi onsdag, dag 3 på vårt domedagsprojekt å vad händer? Jag är sjuk.... Skrämde skiten ur Andreas i morse så han skällde på mig tills jag gick hem igen. Fick ju kvinnoskit igår men strax efter jag tatt mina första tabletter så kom nåt jag inte tänkt på, magkatarrsanfall... Kramper å skit i magen å jag kan ju säga att nu i efterhand e jag glad vi missade tåget vi egentligen skulle tatt för strax efter vi kom fram till stationen så kände jag att jag börja må illa å strax därpå blev jag kallsvettig å snurrig så d sluta med att jag satt på marken på stationen, kastade jackan då jag va varm å kall samtidigt å att ha jackan på mig skapade bara panik i kroppen. Satt med huvudet mellan benen ett bra tag å fokuserade enbart på att andas å sakta men säkert så fick jag så pass kontroll på kroppen å Andreas fick mig att gå med på att gå hem igen med jycken å lägga mig. Jag ville ju självfallet försöka å åka till skolan för jag visste vi hade sjukt mycket å göra på vårt projekt å att bli sjuk fanns inte på agendan men jag fick ge mig å så här i efterhand e jag glad jag lyssna för jag har varit helt jävla utslagen!
När man mår piss så finns här en som räddade min dag:


Han vet hur man piggar upp en ynklig själ =) På sista bilden smög han så där lagom (o)diskret upp i soffan å snodde min liggplats medans jag försökte få mig lite näring.... Jag kan ju inte komma här å lägga mig på hans plats ju så han ålar å fintar sig fram tills han fått tebax sin plats =)
Förutom allt skit idag så har d ändå inte varit en bra dag.... Mår fysiskt illa inför vår uppgift, den e rolig å intressant, det är den verkligen men det e på tok för lite tid å jag måste tackla pressen.... BLÄ dag idag med andra ord....

Matmässigt har d gått bra men mycket av d beror på att jag inte kunnat äta nåt..... Det jag har ätit har jag fått tvinga i mig men d gick bra till slut.
Tvinga ner min frulle innan jag gick å däcka i sängen å som vanligt blev d special K med mjölk, klara inte äta upp allt men det borde ändå hamna på 4 poäng.
Lunchen orkade jag inte försöka mig på förräns klockan va närmre fyra på eftermiddagen, har liksom inte frestat att äta.... Kämpade till slut ner en torskfilé å lite kokta morötter för 2 poäng, sen tog d stopp igen.
I hopp om å skaffa lite näring å pigghet i kroppen fick jag även ner en bit choklad å te för 4 poäng å sen lyckades jag få mig upp till mamma för å få medecinering samt 2 koppar kaffe (dock ett misstag detta men men man lär sig kanske?) för 1 poäng samt ett glas proviva för 1,5 poäng.
Väl hemma lyckades jag skrapa ihop lite mat eftersom kroppen börja bli svimfärdig igen... Å d fick bli:
Gjorde potatismos, stekte lite bacon å sen lite av min grönsaksröra från igår å totalt blev detta 7,5 poäng å hittills idag har jag 20 poäng så nu ikväll blir d te å choklad för resterande 4 poäng för idag å därmed full pott.

Motionsmässigt har d faktiskt varit helt ok, det tog emot men jag visste jag var tvungen att röra mig lite så det blev 2 promenader idag, en till å en från mamma å pappa som gav mig 3 bonuspoäng vilket känns skönt. Det behövdes kan jag tillägga även om det tog emot som bara sjutton....

Totalt: 24 poäng
Motionerat: 3 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 12 st

Ha d göttigast alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar