Summa sidvisningar

måndag 10 oktober 2011

Dag 262

Då var d måndag å en ny vecka börjar för alla men för mig e d redan dag två så tekniskt sett tisdag för min del =)
Så vad händer mer? Jo haft halvdag i skolan, började dagen med Excelundervisning, lite lagom frustrerande bara... HATAR siffror, matte å skit för d associerar jag när man ber om formler.... Formler å matte e inte mina vänner.... Men men, man överlevde efter lite kaffe å sen va planen att fortsätta med grupparbetet i logistik men vi fick hjärnsläpp redan innan vi börjat så vi gav upp för idag å valde att ladda om inför torsdag istället.
Sen har d vart mys å slapp hemma, gick å la mig efter att vi kom hem efter en blöt promenad då vi hämta jycken hos mina mamma eftersom jag max fick sova 2 timmar natten till idag så jag kände att om jag inte ska kollapsa i soffan vid 17-tiden så måste jag få nanna lite å d var välbehövligt!
Förresten så bygger de som tusen runt om där vi bor, på två stora fronter å idag fick vi veta vilka skickliga karlar som kör runt i dessa monstermaskiner:
Hoppsan.... Ja så länge de inte träffar huset e jag nöjd men ja... We have no home! Hur ska folk hitta vår gata nu? *hihi* nej man fnissa gott då man såg d för d e fan ingen liten påkörning det här.... Hoppas bara de ordnat så själva stolpen elelr så inte e strömförande!
Annars har d inte hänt så mycket mer idag, d har regnat en halv monsun..... Mysigt om man nu gillar sånt. Vad mer... JO! Om blott 4 dagar sitter jag på bussen till Oslo!!!!!!!! =)

Matmässigt var d nära å bli katastrof idag så jag e faktiskt riktigt stolt över mig sj att d inte spårade ur. Misstänker att de roliga PMS symtomen börjar gro i kroppen för det e den enda förklaringen till varför jag mått å kännt mig som jag gjort idag å vad e det då tro? Jo, jag har varit så äckligt, grymt hungrig hela dagen! Helt sjukt.... Å ofta blir d så en gång per månad, jag har en dag då kroppen fullkomligt skriker efter mat, känns som jag har en parasit i kroppen eller nåt... Men för en gångs skull har jag hållt på mig vilket jag e grymt stolt över, visst jag va tvungen å gå å lägga mig där ett tag för magen höll på å få övertaget även fast jag alltid säger samma sak till den då detta sker: du kan bara hålla tyst för du har fått mat, no more for you!
Så, dagen blev som sådan, frulle på special K med mjölk för 4 poäng samt 2 koppar kaffe för 2 poäng å till lunch blev d nästan samma som gårdagens middag, rotmos inspirerat mos (morötter å potatis) med stekt chorizo från Scan smala sortimetn (9% fett) å hela lunchen blev 7,5 poäng.
Sen innan d va dags för träning blev d ett väldigt snabbt å enkelt mål mat:
Tanken var å göra mango chutney-sås med stekt lök å paprika, kylling å potatis men jag var redan ute på hal is poängmässigt så jag fick tänka om å d blev istället stekt bacon för 3 poäng med morötter, lök å paprika för 3 poäng totalt.
På väg till träningen blev d faktiskt en latte också, jag va i desperat behov av en sådan å den blev 2 poäng samt en nektarin å efter träningen blev d min proteindryck för 2,5 poäng.
Nu när jag kom hem blev d ett sista kvällsmål som bestod av:

Viktväktarnas heta nudelsoppa där jag slängde ner resten av mina kokta morötter å lite av paprikan å löken jag stekte på lite lätt innan ikväll å till detta blev d en goood kopp te så totalt blev d 3 poäng å därmed slutar jag på en totalsumma av 24 poäng å därmed har jag fullpott för idag =)

Träningsmässigt har d också vart en bra dag, kom iväg på min älskade Aqua Cirkel å där blev d 40 aktiva, flåsiga å krävande minuter som gav mig 4 bonuspoäng å ovanpå det så har d blivit två lite längre promenader gav mig ytterligare 3 bonuspoäng så totalt blir det 7 bonuspoäng för idag å det e jag väldigt stolt över. E frestande att utnyttja två stycken för liiite choklad å en kopp te till men jag kommer faktiskt hålla där. Har inte så mycket choklad kvar å ser hellre att få mysa med d i morrn =)

Totalt: 24 poäng
Tränat: 7 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 13 st

Adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar