Summa sidvisningar

lördag 8 oktober 2011

Dag 260

Lördag idag å döm min förvåning men jag ligger inte däckad med feber å sprängfyllda bihålor.... Helt jävla paff.... Visst, jag känner att där e saker som e på gång i bihålorna men näsan e långt ifrån täppt, ingen feber å halsonten e borta. Mycket skumt måste jag säga.... Normalt sätt borde jag va golvad men men.... Tack kroppen säger jag bara men d återstår å se tills i morrn ifall jag blir golvad då eller om min kropp redan har börjat å i princip reparerat den virusinvasion som skett...
Nåja, jag valde att ta d säkra före d osäkra idag å har varit sängliggandes å sovit så mycket jag bara kunnat vilket resulterade i att jag gick upp vid halv 4 idag så vi får se om d var en bra sak eller om jag biter mig sj i röven genom att sabba min dygnsrytm...
Så för att sätta fart på kroppen å inte bara uggla inne så begav jag mig ut på promenad med jycken å d finns en sak som gör honom from som ett litet lamm å det e att kasta stenar han ska leta efter, tyvärr börja jag filma för sent så han e inte lika aktiv i kontaktsökandet som han va i början för d va nästan att vi inte kunde komma nånstans, han skulle ha stenen:
Sen så går d hela ut på att jag kastar stenen, han letar å när den hittas ser man bara en super ivrig svans bland allt gräs å han skuttar som en bergsget.... Ja man kissar nästan på sig så rolig han ser ut...

Söker ihärdigt =) Efter att ha busat i gräset lite så gick vi hem till mina päron där jag tog mig lite kaffe å kolla på tv tillsammans med föräldrarna å Morgan fick lite kokt oxsvans å var i himmelriket. Jag försökte mig på å lära honom ett nytt trick men nej, han va inte med på noterna ikväll för jag vet han lär sig snabbt så han bara tvärvägra helt enkelt =)
Annars har d vart en skön dag trots att majoriteten av den spenderats i sängen =)

Matmässigt har d vart en bra dag, började dagen där vid halv 4 med en kombinerad frulle å lunch:
En skål special K med mjölk å till det 2 knäcke med lite smör å leverpastej med gurka å en kopp te för 7,5 poäng å sen uppe hos mina päron blev d 2 koppar kaffe för 1 poäng.
Nu när jag kom hem så gjorde jag en enkel men ack så smarrig middag:
Två stekta ägg på varsin knäckemacka å till det en skål Viktväktarnas Gulaschsoppa å i den hade jag lite stekt falukorv (även den viktväktarnas egna), stekt lök, 1 tomat å lite babyspenat. MYCKET gott kan jag tillägga å allt detta blev 11,5 poäng å därmed har jag 19 poäng hittills idag så nu ikväll blir d en stor, god kopp te med lite choklad för 5 poäng å jag slutar därmed på en summa av 24 poäng å full pott =)

Motionsmässigt har d inte vart fy skam idag! Har blivit två st lite längre promenader med Morgan där den ena blev 40 min å den andra blev 20 min så 1 timme totalt e inte så illa pinkat =) Dock var d inte full fart å full rulle hela tiden så jag anser att av dessa 60 min så blev d en summa av 4 bonuspoäng som jag kan tillgodoräkna mig =)

Totalt: 24 poäng
Motionerat: 4 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 24 st =)

Hasta la vista!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar