Summa sidvisningar

söndag 2 oktober 2011

Dag 254

Då har en ny vecka tagit sin början denna söndag å jag ahr på känn den kommer bli kanoners! Jag menar, om bara 12 dagar så sitter jag i OSLO BABY! Satan i gatan vad jag längtar! Den resan e min present till mig sj efter allt slit i sommar å överlag allt jag tagit mig an detta året hittills =) Ska bli såååååå skönt, bara det att få träffa goa Kjersti igen som jag inte sett sen nyårsafton å sen kommer Heidi som jag inte sett på 5 år tror jag... Så jävla sjukt skönt å skoj d kommer bli att få träffa henne igen!!!!
Annars då så har detta vart en underbart slapp söndag med lagom inslag av nyttighet =) Har lyckats tvätta d sista av tvätten, diskat resten som vart kvar i köket, städat lägenheten samt tatt en långpromenad med bus å aktivering med Morgan så d känns riktigt nice!
Så nu sitter man här nöjd med sig sj i soffan, utvilad men ändå lagom trött efter städning å promenad å full av energi för denna vecka som knackar på dörren =)
Bara det att min dag började på detta vis:

Mys i massor med en gosig skruttunge i sängen innan man stiger upp, kan inte bli annat än en bra dag då kan jag tala om för er! Bilderna e tagna ur mitt perspektiv så d va en riktigt gosig snuttunge jag hade då jag vakna =)

Matmässigt har d också vart en bra å härlig dag =) Började dagen med en skål special K med mjölk samt en kopp te för 4,5 poäng, förvånande va? Men har man hittat nåt som funkar så why not =)
Lunchen, eller ja..... Lättare middag snarare med tanke på att klockan hade passerat 17.... Blev:
Viktväktar gulaschsoppa med 2 knäcke med lite smör å skinka sör 6,5 poäng å väldans gott!
Sen hann d bli två koppar kaffe hos mina föräldrar för 1 poäng å när jag kom hem runt kl 8 ikväll så blev d middag i form av:
Stekt kycklingfilé med potatismos, morötter, tomat å majs =) Åh d va såååååååååååååååå gott!!!!! Orka inte äta upp all mos så lämna säkerligen hälften så därmed blev det 3 poäng för moset, 2 för kyllingen å 1 för majsen som då blev 6 poäng å hittills idag har jag 18 poäng så nu ikväll till SATC filmen så blir d en kopp te med en bit choklad till för tja.... Vad ska vi ta? E väldans mätt men jag reserverar 1 poäng för 2 koppar te å sen tar vi en bit choklad för 4 poäng så jag slutar på 23 poäng å därmed spar jag ett poäng till mina bonusar =)

Motionsmässigt har jag verkligen inte legat på latsidan ska ni veta! Städade idag som sagt å som vanligt tog d längre tid än planlagt... Hade bestämt att en timme för räcka men på nåt mystiskt sätt tog d 3 timmar.... Fattar inte vad jag gör för att d ska ta så lång tid men ja, jag tar min tid å samtisigt som jag städar så fixar jag ju med tvätt å disk så kanske därför d tar lite tid... Jaja, 3 bonuspoäng blev d för städningen i alla fall då jag inte hade nån direkt super speed då jag höll på =) Sen blev d en långrunda med jycken där vi gick ner till stranden å sen upp till mina päron å sen en promenad hem å hela denna turen gav mig 4 bonuspoäng så totalt idag har jag 7 bonuspoäng, inte illa! Tillsammans med det poäng jag spar från maten blir d dessutom 8 bonuspoäng å det e inte fy skam att öppna veckan på detta sätt =)

Totalt: 23 poäng
Motionerat: 7 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 8 st

Då var d dags för RESULTAT!!!!!!

Vikt: 92,4 kg
Minskat: 1,5 kg
Minskat totalt: 21,8 kg

Mått i midja: 111,5 cm
Minskat: 2 cm denna vecka
Minskat totalt: 18 cm

Kvar till delmål 5, väga 89 kg: 3,4 kg
Kvar till delmål 6, väga 83 kg, det magiska talet där allt böjade: 9,4 kg

GRYMT nöjd denna vecka! Trodde verkligen inte att d skulle bli så pass mycket, hade på min höjd hoppats på 1 kg, 1,2 kg så 1,5 kg säger jag *woop woop* till! Visst det blir tufft men jag ser faktiskt att d kan bli möjligt med att nå 89 kg tills den 14 oktober då jag ska iväg, d blir tufft men d kan faktiskt funka, i alla fall att jag når 89,nånting =)
I veckan som kommer ska jag försöka få till 4 träningspass varav 2 blir med styrka i gymmet å direkt efter gymmet blir d ett vattenpass så måndag blir d Aqua cirkel, hinner jag ska jag åka dit en timme innan passet å köra gym som tar ca 45 min, duscha av mig för att sen köra igen =) Tisdag kör ett vattenpass, ska se om jag får plats på Djupvatten annars så kör jag gymmet här istället för på måndagen då jag e rädd d blir tight med tid... För kommer jag inte in på Djupvatten så finns där ett Aqua pass kl 20 istället =) På onsdag blir d Aqua Combat å torsdag e jag ledig från skolan så jag funderar på å va snabb å boka Djupvatten där jag innan passet kör gym som i morrn å sen blir d vila för min del både fredag å lördag =) Så ser veckan ut träningsmässigt å så kommer d att vara fram tills jag nått fram dit jag vill vara viktmässigt eftersom d känns som jag ligger back efter min egna planering men men, så länge kroppen e med på noterna så kör jag så här =)

Hopp å hepp mega PEPP!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar